28. 10. 2020 - 20:57
PRVE UTAKMICE DANAŠNJEG PROGRAMA Čelzi deklasirao Krasnodar,...
907
Shares
PRVE UTAKMICE DANAŠNJEG PROGRAMA Čelzi deklasirao Krasnodar, mučenje Svetaca

PRVE UTAKMICE DANAŠNJEG PROGRAMA Čelzi deklasirao Krasnodar, mučenje Svetaca

28. 10. 2020 - 20:57
0
Shares

Čelzi i Pari Sen Žermen su opravdali uloge favorita i slavili su na gostovanjima u prve dvije utakmice današnjeg programa. Plavci su i pored jednog neiskorišćenog penala pobijedili Krasnodar u Rusiji 4:0, dok je PSŽ tek u nastavku slomio otpro žilavog Bašakšehira.  

PSŽ se dugo mučio protiv Bašakšehira, koji je čak i bio bolji rival na terenu u prvom poluvremenu. Sveci su se loše adapritali na igru poslije povrede Nejmara, ali ispostavilo se da je njegova zamjena riješila meč. Mojze Kin je postigao oba gola za Svece i sačuvao ih u trci za prvo mjesto posle poraza u prvom kolu kod kuće od Mančester Junajteda. 

Čelzi je imao penal već u 14. minutu, ali je Žoržinjo pogodio stativu. To ipak nije poremetilo Plavce koji su do kraja meča bukvalno pregazili ruski klub. Hadson Odoi je u 38. minutu šutirao snažno po zemlji, golman Krasnodara nije najbolje reagovao i Čelsi stiže do vođstva. u 76. minutu Verner realizuje penal, tri minuta kasnije upisuje se i Zijeh debitanstkim golom, da bi Pulišić u nadoknadi postavio konačan rezultat.

 

Učitaj još novosti