26. 10. 2020 - 22:44
Messijev izraz lica sve govori, on je završio s Barcelonom
907
Shares
Messijev izraz lica sve govori, on je završio s Barcelonom

Messijev izraz lica sve govori, on je završio s Barcelonom

26. 10. 2020 - 22:44
0
Shares

Rafael Herandez , španjolski novinar i voditelj jednog popularnog klupskog navijačkog podcasta, teško je doživio Barcelonin subotnji poraz od Real Madrida u El Clasicu. Završilo je 3:1 za aktualnog prvaka na Camp Nouu i nema baš previše pozitivnih stvari u igri momčadi Ronalda Koemana.

Hernandez, kako kaže, nije uopće htio pisati o tome, ali je ipak morao. I to je napravio tako da je rastavio Barcelonu, detektiravši ukratko svaki problem, kojih je u klubu i previše.

screenshot-1

"Najsramotniji poraz u El Clasicu za Barcelonu u zadnje vrijeme. Real Madrid nije doveo nikog novog, pobijedili su ga Cadiz i Šahtar. Nisu ništa posebno, Bayern bi im dao pet ili šest golova, ali Barcelona je još gora. Možemo ići pogrešnim putem pa okriviti suce. Nacho je trebao biti isključen za puno faulova za koje nije dobio drugi žuti karton, Casemiro je također igrao svoju uobičajeno grubu igru i penal je bio ispravna odluka. No VAR to vidi samo kada je u pitanju Real Madrid. Od povratka nogometa nakon pandemije svi smo umorni od pljački i sudačke pristranosti, ali zaboravimo na to. Problemi su dublji. Koemana je Zidane ponizio. Coutinho i Pedri su bili pogrešno pozicionirani i to je bilo besmisleno. Messi je loptu primio samo kada bi bio markiran s dva igrača i treneru je trebalo 80 minuta da napravi zamjene. Znao sam da on nije čovjek za Barcelonu, no ovo razočaranje je bilo van svakog mog očekivanja", napisao je Hernandez pa nastavio:

"Krajnje vrijeme je da priznamo da ova momčad nema pet ili šest igrača koji dobro igraju. Većina se nije oporavila od Anfielda, a to je bilo prije 17 mjeseci. Mi navijači volimo vjerovati da stvari nisu tako loše kao što jesu, ali El Clasico nas je natjerao da se opet suočimo s realnim stanjem. Ako usporedimo igrače, Barceloni bi trebalo ići bolje od Reala. Jednostavno to nećemo vidjeti na terenu. Momčad nema vođu, nego momčad vode Pique ili Sergi Roberto. Messi nije vođa kao što je bio Puyol niti ga je tu trebalo gurati. 400 milijuna eura za Coutinha, Dembelea i Griezmanna... Lucas Vazquez je napravio više od njih na terenu. Trebat će godina i godina da se Barcelona vrati na vrh. A Messijev izraz lica na kraju utakmice? On je završio s klubom. Skroz je van toga i mislim da se neće prestati ljutiti u skorije vrijeme. Ne igra ni s 50 posto svoje kvalitete, nego je neugodan i nesretan. Biste li vi mogli igrati dobro u njegovoj poziciji? Ja ne bih. Nešto pozitivno u svemu ovome? Bartomeu je barem korak bliže da ode."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti