26. 10. 2020 - 20:03
Messi i Khabib su potpuno različiti: On uživa u luksuznoj...
907
Shares
Messi i Khabib su potpuno različiti:  On uživa u luksuznoj vili, dok Khabib živi ovdje (FOTO)

Messi i Khabib su potpuno različiti: On uživa u luksuznoj vili, dok Khabib živi ovdje (FOTO)

26. 10. 2020 - 20:03
0
Shares

Khabib Nurmagomedov je u penziju otišao kao najbolji UFC borac u historiji, a onog dana kada se i Lionel Messi penzioniše o njemu će se pričati o najboljem fudbaleru svih vremena.

Khabib i Messi žive dva potpuno drugačija života. Odlični borac je navikao na skromni život u svom Dagestanu.

screenshot-1

Ocaj 32-godišnjak će nastavak života provest iu selu Sildi koje se nalazi u dagestanskim planinama. Najbliži grad je udaljen 40 kilometara, nema interneta i telefona i u njemu živi još oko 200 ljudi.

Na drugoj strani Messi u Barceloni uživa u apsolutnom luksuzu te posjeduje praktično sve što se može kupiti novce, samo njegova vila vrijedi šest milione eura i garantuje mu komfort te jedinstveni mir.

Villa je locinara 20-ak kilometara od Nou Campa posjduje fudbalski teren, teretanu, bazen i igralište za njegove troje djece uz spektakularan pogled na Balearsko more.

Kupio je i hotel na 40 kilometara od Barcelone. Ta investicija ga je koštala 29 miliona eura, a noćenje u tom hotelu košta 115 eura.

Argentinaca posjeduje i vozni park u vrijednosti od 3.5 miliona eura. Osim 1.66 milona eura vrijedong Pagani Zonde, vlasnik je još dva Maseratija, GranTurismo S i GranTurismo MC Stradale, a jedne prilike viđen je kako vozi i skupocjeni Ferrari F43 Spider.

screenshot-2

screenshot-3

screenshot-4

Sport.ba/Spotsport

Učitaj još novosti