26. 10. 2020 - 16:31
GROZNE SCENE NA KLUPI REALA TOKOM "EL KLASIKA" Evo šta se...
907
Shares
GROZNE SCENE NA KLUPI REALA TOKOM

GROZNE SCENE NA KLUPI REALA TOKOM "EL KLASIKA" Evo šta se dešavalo iza kamera, fudbalski svijet na nogama!

26. 10. 2020 - 16:31
0
Shares

Fudbaleri madridskog Reala slavili su na "El klasiku" (3:1), a jedan video snimak koji se pojavio nakon meča mogao bi da naruši pobjedničku atmosferu u redovima kraljevskog kluba.

screenshot-25

Jedna od mnogobrojnih kamera uhvatila je fudbalere Real Madrida kako u opuštenoj atmosferi razgovaraju, a glavnu riječ imao je Isko, dok su oko njega bili ostali igrači koji nisu bili starteri, Marselo, Luka Modrić, Lukas Vaskes, Eder Militao i Luka Jović.

Španskim medijima nije mnogo vremena trebalo da protumače koja je bila tema razgovora, te se ispostavilo da su razgovarali o treneru Zinedinu Zidanu.

Odnosno, Isko, očigledno nezadovoljan minutažom koju ima u poslhednje vrijeme požalio se saigračima, dok oni nisu mogli da sakriju osmijeh

- Kada igram, izvede me na poluvremenu ili najkasnije poslije sat vremena. Kada sam rezerva, ubaci me u 80. minutu da igram deset minuta - rekao je Isko, a prenijeli tamošnji mediji.

Čini se da "ogovaranje" trenera nije bilo pretjarano zanimljivo Luki Modriću i njegovom imenjaku Joviću, jer je srpski reprezentativac sve vrijeme gledao u mobilni telefon, zbog čega je takođe bio na meti kritika španske javnosti.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti