26. 10. 2020 - 16:04
NJENE SLIKE NE POSTOJE, RODILA JE HABIBU TROJE DJECE, A SADA...
907
Shares
NJENE SLIKE NE POSTOJE, RODILA JE HABIBU TROJE DJECE, A SADA SU OTKRIVENI NOVI DETALJI: Ona je najveća MISTERIJA njegovog života, PROCURILA SLIKA

NJENE SLIKE NE POSTOJE, RODILA JE HABIBU TROJE DJECE, A SADA SU OTKRIVENI NOVI DETALJI: Ona je najveća MISTERIJA njegovog života, PROCURILA SLIKA

26. 10. 2020 - 16:04
0
Shares

Habib Nurmagomedov još jednom je svojom vještinom oduševio svijet, a odmah ga i šokirao odlukom da se povuče iz oktagona poslije pobjede nad Džastinom Gejdžijem.

Habib je takvu odluku donio na zahtjev majke, a jedan od razloga odlaska u penziju je i smrt njegovog oca, koji mu je bio trener i vrlo bitna figura u njegovom životu.

screenshot-23

O njegovom privatnom životu zna se veoma malo, a gotovo ništa o njegovoj supruzi!

Dugo se čak nije znalo ni njeno ime, ali je potvđeno da se zove Patimat. Još ne postoji njena slika na internetu, a jedina njihova zajednička fotografija je sa vjenčanja.

Ipak, na njoj je Patimat pod velom i uopšte se ne vidi ni njeno lice ni njena figura. Ova fotka je bila predmet provokacije od strane Konora Mekgregora koji je jednom prilikom na društvenim mrežama napisao:

- Tvoja žena je peškir - aludirajući na njeno oblačenje.

Zna se da Patimat strogo poštuje šerijatski zakon i nikada nije nepokrivena van kuće. Habib se oženio sa njom 2013. godine, a ljubav potiče iz rane mladosti.

Njih dvoje dolaze iz istog sela, a znaju se još iz školskih dana. Sjedili su zajedno u klupi u školi, a iz dugog prijateljstva razvila se ljubav.

Zanimljivo je da Patimat nije mijenjala prezime kada se udala, jer se već prezivala Nurmagomedova! Habibova suruga je daleka rođaka najboljem MMA borcu današnjice.

Njihovo vjenčanje 2013. godine bilo je ogromno i luksuzno, a po navodima porodice bilo je prisutno preko 4.000 zvanica. Habib i Patimat za sada imaju troje djece i pretpostavlja se da je ovo ona, na ovoj fotografiji:

screenshot-24

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti