24. 10. 2020 - 23:57
Mbappé ne želi u Real zbog Zidanea, već zbog...
907
Shares
Mbappé ne želi u Real zbog Zidanea, već zbog...

Mbappé ne želi u Real zbog Zidanea, već zbog...

24. 10. 2020 - 23:57
0
Shares

AS ima informacije bliske Kylianu Mbappéu kako francuski nogometaš nije uvjetovao svoj dolazak u Real Madrid ostankom Zinedinea Zidanea u klubu.

Zidane je zbog loših rezultata u posljednje vrijeme pod velikim medijskim pritiskom, a spominje se i otkaz ako se loši rezultati nastave. Sve je krenulo porazom od Cadiza prošlog vikenda, da bi se nastavilo tijekom tjedna u Ligi prvaka novim porazom protiv Šahtara.

screenshot-22

Iako je Zidane bio uzrok Mbappéovog nepotpisivanja novog ugovora s PSG-om, on nikako neće biti ključan u igračevu dolasku na obnovljeni Santiago Bernabeu.

Podsjetimo, Mbappé u PSG-u ima ugovor do 2022. godine, a transfer u Real bi trebao biti realiziran sljedećeg ljeta. Istu je stvar Real napravio s Hazardom kojem je cijena pala prije ulaska u posljednju godinu ugovora.

Glavni razlog Mbappéove želje za odlaskom u Španjolsku je veća mogućnost za osvajanje individualnih nagrada, što je bio i jedan od razloga Ronaldova dolaska. Ipak, Mbappé nepotpisivanjem novog ugovora s PSG-om riskira neigranje i slanje na tribinu.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti