24. 10. 2020 - 20:10
Khabib objasnio kako će srušiti Gaethjea
907
Shares
Khabib objasnio kako će srušiti Gaethjea

Khabib objasnio kako će srušiti Gaethjea

24. 10. 2020 - 20:10
0
Shares

Khabib Nurmagomedov se vraća u oktogon. Iza njega su bolni dani nakon što je izgubio oca pa mnogi misle da bi Dagestanac prvi put mogao biti poražen i to protiv Justina Gaethjea.

Riječ je o borbi za ujedinjenje pojaseva prvaka lake kategorije na UFC 254 priredbi.

U razgovoru za ESPN Khabib je pokazao koliko uvažava današnjeg protivnika.

screenshot-17

"Imao sam i prije UFC-a ovakvih protivnika. U Rusiji su imali dosta boraca koji su i dobri hrvači, ali mislim da je on poseban u UFC-u. Dobar je hrvač, dobro udara, ima dobar lijevi kroše, ima veliko srce. Ako ga želite pobijediti, morate ga uspavati", rekao je pa dodao:

"Odličan je udarač, no on i prima dosta udaraca. Dosta ću ga gađati overhandom, pa u tijelo. Imam nešto što sam pripremio za njega i u stand-upu, a ne samo u hrvanju. Ići ću naprijed, izmorit ću ga. Želim mu umoriti tijelo i ugušiti ga. To je moj plan. Želim obraniti titulu četvrti put. Ovo je teška godina za mene i samo hoću biti koncentriran na ovaj meč. Za mene je strašna motivacija što sam ovdje nakon očeve smrti. Prije četiri mjeseca nisam znao hoću li se uopće opet boriti. Ovdje sam, želim završiti započeto. Imam sjajnog protivnika i moram nastaviti svoju nepobjedivost."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti