24. 10. 2020 - 20:09
PREMINUO JE! JELENA ĐOKOVIĆ OBJAVILA TUŽNE VIJESTI, SRBIJA U...
907
Shares
PREMINUO JE! JELENA ĐOKOVIĆ OBJAVILA TUŽNE VIJESTI, SRBIJA U SUZAMA: Ne može da podnese da ga više nema

PREMINUO JE! JELENA ĐOKOVIĆ OBJAVILA TUŽNE VIJESTI, SRBIJA U SUZAMA: Ne može da podnese da ga više nema

24. 10. 2020 - 20:09
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, Jelena, dirljivim riječima se oprostila od dede Milosava Radisavljevića Lose, koji je sahranjen u petak, a preminuo je u 82. godini.

2152097-3408-jelena-djokovic-filip-plav-ls

- Staza mog djetinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života - uloga unuke. I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosljedu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano - kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put vječnosti... put novog početka. Zahvalna beskrajno - napisala je Jelena na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života - uloga unuke.I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosledu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano - kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put večnosti... put novog početka. Zahvalna beskrajno ????❤️ This is the path of my childhood. Here I used to dream, imagine and create my ideas about life, love and future. This is where I’ve spent my summer and winter breaks. At my grandparents, in Ljig. Now, another chapter of my life started, I am no more grandkid. Or I am finally a GRAND kid. Loving the symbolic, loving the privilege of being a grandkid for such a long time, and grateful that I get to see beauty of life both with its beginnings and endings. ????❤️

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Milosavljevo ime je dospjelo u javnost kada je 2018. godine bio otet, kada su mu razbojnici upali u kuću i iz novčanika uzeli 26.000 dinara a zatim ga izveli napolje i vezali za strujni dalekovod u kukuruzištu kod sela Ćućin.

Tada se spekulisalo da su otmičari tražili od porodice za otkup dva miliona eura.

Kad je Milosav pronađen nije imao vidljive povrede, ali je kako je tada rekao pretrpio veliki strah.

Nakon otmice se preselio u Beograd kod sina, a zatim u Dom za stare, gdje je boravio do smrti.

Prije godinu dana Apelacioni sud u Beogradu je za njegovu otmicu na deset godina zatvora osudio muškarca B.M.

Cijeli svoj životni i radni vijek Milosav je proveo u Ljigu, i prema riječima mještana volio je svoje selo gdje je održavao imanje i gajio životinje. Bio je zaposlen u je Opštini Ljig i Ad Livnici.

Sport.ba/ Kurir

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti