24. 10. 2020 - 17:45
KRAAJ! LUKA MODRIĆ ZATRESAO MREŽU BARCELONE, PRIMILI TRI...
907
Shares
KRAAJ! LUKA MODRIĆ ZATRESAO MREŽU BARCELONE, PRIMILI TRI KOMADA: Kakvo razočarenje vlada u Koemanovoj ekipi...

KRAAJ! LUKA MODRIĆ ZATRESAO MREŽU BARCELONE, PRIMILI TRI KOMADA: Kakvo razočarenje vlada u Koemanovoj ekipi...

24. 10. 2020 - 17:45
0
Shares

Današnju utakmicu Reala i Barcelone sudio je Juan Martinez Munuera, a u nastavku su startne pozicije klubova.

screenshot-11

Već u 5. minuti Karim Benzema  je odlično dodao u šesnaesterac, gdje je loptu primio Federico Valverde (Real Madrid). Našao se u dobroj poziciji i zakucao loptu u lijeve rašlje, za rrultat 0:1.

Barcelona nije ostala dužna, te je mlada nada Barcelone Anssumane Fati (Barcelona) uspio provući loptu pokraj golmana i izjednačiti u 9. minuti susreta.

Tinejdžer je tako sa 17 godina i 357 dana oborio rekord legende Reala Raula Gonzalesa koji je pogodio mrežu u najvećoj utakmici španskog fudbala sa 18 godina i 95 dana.

On se izborio za prostor u šesnaestercu i primio pas koji je poslao Jordi Alba, te je zabio u donji desni ugao. 

U 20. minuti Lionel Messi se ozlijedio prilikom zadnjeg duela, ali prilikom ukazivanja lječničke pomoći nije ništa ozbiljno. Vratio se u igru i nakon četiri minuta napravio lijepu solo akciju, ali je Thibaut Courtois uspio obraniti šut.

29. minut, Clement Lenglet (Barcelona) je dobio žuti karton za start. Juan Martinez Munuera nije previše razmišljao oko ove odluke.

Prvo poluvrijeme je završilo neriješenim rezultatom, u sudijskoj nadoknadi od 2 minuta nije se ništa značajnije desilo (1:1)

Pogledajte statistiku za prvo poluvirjeme: 

screenshot-12

Prvo poluvrijeme je završilo neriješeno, golovima Valverde (Real Madrid) i Fatija (Barcelona)

Fati je na samom početku drugog poluvremena, u dvije minute propustio dvije sjajne šanse.

U 52' Anssumane Fati propušta sjajnu šansu u petercu. Lopta je proletila malo pokraj lijeve stative.

Nakon dvije minute, ponovo sjajna akcija, ali nažalost, ponovo bez gola. Poluvrijeme se čini  (bar u ovom trenutku ) obećavajuće za Barcelonu.

Igra se nastavila iako igrači momčadi Real Madrid traže penal. Sudac Juan Martinez Munuera je prekinuo igru i provjerio  svoju odluku koristeći VAR tehnologiju! 

Igrači momčadi Real Madrid su sretni što je sudac dodijelio PENAL nakon što je konzultirao VAR!Sergio Ramos (Real Madrid) je lagano realizirao penal točnim udarcem u donji lijevi kut gola!

Rezultat je 1:2.

Luka Modric (Real Madrid) je napravio sjajan solo prodor i pucao unutar šesnaesterca. Neto nije uspio obraniti šut, a lopta je ušla pod prečku. Rezultat je sada 1:3.

Susret je zavšio rezultatm 1:3.

Kakvo razočarenje!

Učitaj još novosti