24. 10. 2020 - 15:23
CRVENA ZVEZDA GOSTUJE MEGI Obradović: Ozbiljno protiv...
907
Shares
CRVENA ZVEZDA GOSTUJE MEGI Obradović: Ozbiljno protiv talentovane ekipe

CRVENA ZVEZDA GOSTUJE MEGI Obradović: Ozbiljno protiv talentovane ekipe

24. 10. 2020 - 15:23
0
Shares

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobjede nad CSKA ulaze u još gušći ritam utakmica koje ih očekuju tokom novembra.

Prije gostovanja Himkiju sljedeće nedelje slijedi duel sa ekipom Mege Soccerbet, jedne od neporaženih ekipa u dosadašnjem toku ABA lige.

Meč koji spada među derbije 4. kola regionalnog takmičenja igra se u nedjelju od 12 časova u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Zato bilo kakvog slavlja nakon ogromnog uspeha u četvrtak uveče nema, ekipa je u subotu u terminu utakmice odradila trening i spremna i u kompletnu sastavu dočekuje meč sa Megom.

– Neugodna utakmica i protivnik sa puno talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svjetske košarke. Ima ih dosta koji imaju kvalitet,  ali u prvom planu su Petrušev i Simonović koji su glavne poluge ambicioznog tima koji uvijek igra prepoznatjivo, agresivno, sa puno trčanja. Međutim, na prvom mjestu gledamo sebe. Ovu utakmicu moramo da shvatimo,  i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Nikada nije lako poslije velike pobjede, igrači znaju da se opuste, potrošnja je bila velika protiv CSKA,  ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara koji imamo u j vrijeme – rekao je trener crveno-bijelih, prenosi klupski sajt.

Jedan od najzapaženijih u meču sa CSKA, Dejan Davidovac pred ovaj meč poziva na maksimalan oprez:


– Utakmicu sa CSKA smo ostavili iza sebe već u četvrtak uveče, iako nam mnogo znači u svakom smislu. Okrenuli smo se narednim mečevima i obavezama, čeka nas uzuzetno naporan period i mnogo utakmica, prva u nizu je sa Megom. Radi se o mladoj, ambicioznoj ekipi koja ima svoj kvalitet i puno samopouzdanja, o čemu svjedoči i početak ovogodišnje ABA lige. Očekujemo fizički jaku utakmicu sa puno trčanja i nikako ne smijemo da im dajemo puno prostora u napadu, jer koriste svaku šansu. Na prvom mjestu trudićemo se da ponovimo utakmice iz prethodnog perioda – rekao je Davidovac.

Ovo će biti 18. duel dva kluba u regionalnom takmičenju, Crvena zvezda je do sada osam puta gostovala ekipi Mege, i zabiljležila svih osam pobjeda.

Utakmica 4. kola ABA lige jtd Mega Soccerbet – Crvena zvezda mts igra se u nedjelju od 12 časova.

Učitaj još novosti