24. 10. 2020 - 12:34
Pjanić potvrdio da su Juventusovi igrači potjerali Sarrija:...
907
Shares
Pjanić potvrdio da su Juventusovi igrači potjerali Sarrija:

Pjanić potvrdio da su Juventusovi igrači potjerali Sarrija: "Time nas je uznemiravao"

24. 10. 2020 - 12:34
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Za Miralema Pjanića (30) današnji El Clasico je prvi u karijeri budući da je u minulom prijelaznom roku stigao iz Juventusa u Barcelonu.

Veznjak BiH reprezentacije napustio je Italiju nakon devet godina i igranja za Romu i Juventus u kojem je bio od 2016. S tim je klubom svake sezone bio prvak Italije i o boravku u Torinu uvijek je govorio u superlativima. 

Međutim, idilu mu je kvario bivši trener Maurizio Sarri koji je na klupi Stare dame trajao tek godinu dana. Talijanski stručnjak prvo se odrekao Pjanića i zatražio transfer Arthura Mela iz Barcelone što se i dogodilo, a onda je dobio otkaz jer je posve izgubio povjerenje igrača.

Pjaniću se igranje i treniranje pod bivšim trenerom nikako nije svidjelo, a ni Sarri nije bio zadovoljan njime, što je dovelo do toga da je Juventus kvalitetom igre bio ispod svakog očekivanog nivoa.

"Ono što me i danas razočarava jest to da Sarri nije imao povjerenja u svoje ljude. To me uznemiravalo", rekao je iskusni veznjak za Tuttosport pa nastavio:

"Njegov pogrešni način procjene ljudi ostaje najgori aspekt. Svaki igrač u toj svlačionici Juventusa uvijek je i uvijek će dati sve od sebe za klub i momčad. Ako je trener sumnjao u našu posvećenost, to znači da nije postojala ona kemija o kojoj je predsjednik govorio."

Nakon dolaska Pirla igrači su zadovoljni
Sarri navodno nije vjerovao da igrači daju svoj maksimum pod njegovim vodstvom, odnosno, smatrao je da ga sabotiraju pa je morao otići iz kluba.

"Nitko ne sumnja u Sarrijeve kvalitete kao trenera, no postojao je taj problem. Na kraju smo uspjeli osvojiti još jedan Scudetto koji se nikada ne smije uzimati zdravo za gotovo", zaključio je Pjanić,prenosi Index.

Nakon što je Sarri potjeran, Juventus je doveo Andreu Pirla kojem je to prvo trenersko iskustvo u karijeri. Ubrzo nakon toga od Juventusovi igrači počeli su javno govoriti kako uživaju trenirajući pod paskom novog trenera te kako je atmosfera u svlačionici znatno bolja nego dok je momčad vodio Sarri s kojim je najviše problema imao Cristiano Ronaldo.

Baš je Portugalac najglasnije hvalio Pirla, a kada se na tu priču nadovežu Pjanićeve svježe izjave, stvar je prilično jasna - Juventusovi igrači zaslužni su za Sarrijev brzi odlazak iz kluba.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti