23. 10. 2020 - 11:54
SINOĆ ZABIO GOL GODINE, PA ONDA IZAZVAO MASOVNU TUČU NA...
907
Shares
SINOĆ ZABIO GOL GODINE, PA ONDA IZAZVAO MASOVNU TUČU NA TERENU: Evo šta se desilo

SINOĆ ZABIO GOL GODINE, PA ONDA IZAZVAO MASOVNU TUČU NA TERENU: Evo šta se desilo

23. 10. 2020 - 11:54
0
Shares

Kapiten domaćina Zinho Vanheusden i jedan od njihovih trenera ušli su u klinč s Roofeom, u kojem su se dodirivali glavama

Kemar Roofe je u sudijskoj nadoknadi utakmice Standard Liege – Glasgow Rangers u prvom kolu skupine Europa lige zabio gol godine.
 
Pri vodstvu gostiju 1:0, domaćini su zadnji napad iskoristili kako bi pokušali izjednačiti.

Međutim, lopte se dokopao Roofe. Napadač gostiju primio ju je duboko u polovici svoje momčadi, pa sjajnom kontrolom, snagom i vještinom izdržao napade četvorice rivala i prešao ih u driblingom u trku.

Tako je došao do crte sredine terena i s desne strane sredine terena vidio da je Standardov golman Arnaud Bodart, koji je također bio u napadu, daleko od svog gola.

Roofe je odlučio to iskoristiti preciznim udarcem kojim je s centra pogodio mrežu Standarda za konačnih 2:0 za Gerse.

he1

Spektakularan gol s 50 metara, što je najveća udaljenost s koje je u Europa ligi postignut zgoditak, Roofe je proslavio tako da je znakovnim jezikom pokazao slova A i L. Belgijski ljubitelji nogometa znaju što to znači – Anderlecht.
 
Taj klub, ujedno Rooofeov bivši, iz kojeg je ljetos došao u Rangerse uz odštetu od 5 miliona eura, najveći je Standardov rival.

Zato su igrači i treneri Standarda poludjeli na Roofea i odmah nakon što je sudac označio kraj napali ga verbalno i fizički. Kapiten domaćina Zinho Vanheusden i jedan od njihovih trenera ušli su u klinč s Roofeom, u kojem su se dodirivali glavama. To su prihvatili napadači domaćih i gostiju, Felipe Avenatti i Alfredo Morelos.

he2

Razmjena psovki i uvreda prerasla je u naguravanje, pa i udaranje više igrača i trenera oba kluba, koje je trajalo nekoliko minuta.

Učitaj još novosti