21. 10. 2020 - 11:42
FEDEREROV KUHAR OTKRIO: "Shvatio sam šta je LUKSUZ - Mirka me...
907
Shares
FEDEREROV KUHAR OTKRIO:

FEDEREROV KUHAR OTKRIO: "Shvatio sam šta je LUKSUZ - Mirka me ŠOKIRALA"

21. 10. 2020 - 11:42
0
Shares

Poznata stvar je da vrhunski sportisti moraju da vode veliku pažnju oko ishrane i nije tajna da mnogi od njih zbog toga angažuju više kuhara, kao da vode sopstveni mali restoran. 

Takvo zadovoljstvo sebi može da priušti i Rodžer Federer o čijoj je ishrani dugo računa vodio šef kuhinje Husain Šazad. U pitanju je Indijac koji je radio u lokalnim restoranima prije selidbe u Njujork, a u intervjuu za medije otkrio je kako je počeo da radi za Švajcarca.

screenshot-76

Njegov šef u Njujorku znao je da želi više u životu, preporučio ga je jednom prijatelju iz ATP, a onda je stigla poruka kojoj se nije nadao.

- Otvorio sam mejl i video ime Mirka Federer. Je**te!Pomislio sam ovo ne može da bude istina - ispričao je Husain Šazad u intervjuu koji prenosi "Blick".

- Imao je pratnju u kojoj su bila 24 čovjeka! Bilo je nas dvojica privatnih kuhara i vidio sam pravi luksuz i veoma uživao u njemu - poručio je bivši kuhar Rodžera Federera koji je objasnio da ga je zapravo najviše iznenadilo što ga Švajcarac nije gledao sa visine.

- Nikada nisam upoznao takve elitu koja je tako skromna. Poštovali su mene i moj rad, uvijek govorili sa mnom na istom nivou.

Mirka i Rodžer su uživali u jelima koja je spremao Indijac, ali nije želio da se preseli s njima u Švajcarsku.

- Bilo bi mi previše da služim nekoga iz dana u dan, tako da sam odmah znao da neću to moći na duže staze - ispričao je Šazad koji je sada glavni kuhar u jednom restoranu u Mumbaju, pa su tako dani glamura iz Federerove vile iza njega

Sport.ba/SD

Učitaj još novosti