21. 10. 2020 - 08:35
IZGLEDA NEVJEROVATNO, ALI IZA SVEGA SE KRIJE TUŽNA ISTINA!...
907
Shares
IZGLEDA NEVJEROVATNO, ALI IZA SVEGA SE KRIJE TUŽNA ISTINA! DJEČAK (10) ima nabildano  tijelo, a NE TRENIRA, bolest leži iza ogromnih mišića

IZGLEDA NEVJEROVATNO, ALI IZA SVEGA SE KRIJE TUŽNA ISTINA! DJEČAK (10) ima nabildano tijelo, a NE TRENIRA, bolest leži iza ogromnih mišića

21. 10. 2020 - 08:35
0
Shares

Nojen Hoang Nam je desetogodišnji dječak koji polako postaje poznat zbog svog neobično mišićavog tijela.

Naime njegovi roditelji tvrde da je od rođenja ovaj dječak imao dosta izražene mišiće za razliku od vršnjaka. Već sa šest godina njegovo tijelo je bilo "isklesano", pa su roditelji odlučili da potraže savjet ljekara.

screenshot-43

Nakon nekoliko odlazaka kod doktora ustanovljeno je da se iza impresivne fizonomije ovog dečaka krije "Supermenov sindroma", to jest hipertrofija mišića.

Roditelji su prvo bili preplašeni, ali sada pokušavaju da upute i druge ljude u stanje svog djeteta.

- Često objavljujem Namove slike i video snimke na društvenim mrežama, jer želim da pomognem i drugim roditeljima čija djeca proživljavaju isto što i moj sin. Hvala bogu, doktor nam je rekao, da njegovo stanje ne bi trebalo da dovede do većih komplikacija u budućnosti, kaže Namova majka Kim Ujen.

Inače, roditeljima dječaka ne prija tolika pažnja javnosti usmjerena prema njihovom djetetu, te tvrde da mu to može dosta naškoditi.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti