20. 10. 2020 - 23:24
Higuain: Mediji mi nisu dozvoljavali da ...
907
Shares
Higuain: Mediji mi nisu dozvoljavali da ...

Higuain: Mediji mi nisu dozvoljavali da ...

20. 10. 2020 - 23:24
0
Shares

Gonzalo Higuain je u rujnu stigao u Inter Miami kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Juventusom.

Za klub u MLS-u odigrao je šest utakmica i postigao jedan gol. To nije sjajan učinak, ali za njega je bitno da ponovno uživa u nogometu, što je otkrio u razgovoru za CBS Sports.

screenshot-17

"Uvijek sam bio znatiželjan o ovoj ligi nakon što sam pratio svog brata i druge velike igrače, ali ovdje sam htio doći s namjerom da ponovno budem sretan. Mislim da mi je Inter Miami dao sve što mi je potrebno. Dolaskom ovdje ponovno mi se probudio onaj dječački osjećaj koji sam u Europi izgubio zbog raznih razloga", kazao je 32-godišnji Higuain.

"Brat i ja smo izgubili 15 godina zbog udaljenosti"

Vlasnik Inter Miamija je David Beckham, a jedan od Higuainovih suigrača je njegov 35-godišnji brat Federico koji je početkom godine stigao u MLS. Upravo je igranje s bratom jedan od razloga zašto je Higuain sretan u novom klubu.

"Mnogo je stvari koje nisam znao o njemu zbog toga što smo bili daleko jedan od drugog. Mi smo izgubili 15 godina i sada pokušavamo vratiti to vrijeme", rekao je Higuain.

Jedna od stvari koje su mu smetale tijekom boravka u europskim klubovima su mediji.

"Iz medijske perspektive, u Europi je toga previše. Morao sam se dokazivati doslovno svakog dana, iz utakmice u utakmicu, što sam činio tijekom cijele karijere. Moje strpljenje se bližilo kraju. Ne dozvoljavaju ti da istinski uživaš", smatra Argentinac.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti