20. 10. 2020 - 16:35
PIJAN KAO DEVA! TROICKI OTKRIO DETALJE O PIJANSTVU: NOLE MU...
907
Shares
PIJAN KAO DEVA! TROICKI OTKRIO DETALJE  O PIJANSTVU: NOLE MU MAŠE SA 100 EURA, sve se desilo pred meč..

PIJAN KAO DEVA! TROICKI OTKRIO DETALJE O PIJANSTVU: NOLE MU MAŠE SA 100 EURA, sve se desilo pred meč..

20. 10. 2020 - 16:35
0
Shares

Kakvo je drugarstvo vladalo među teniserima... Viktor Troicki riješio je da ispriča jednu anegdotu

novak-i-viktor-foto-m-metlas-1000x0

- Bilo je dosta dobrih anegdota, ono je legendarno "spava Jankela." Janko i ja smo u petak igrali singlove u Švedskoj i dobili smo lagano jer su oni imali slab tim. Imali su OK dublaše, ali su singlovi bili slabi. Janko i ja smo dobili singlove, a dubl su u subotu igrali Nole i Ziki.I naravno izgubili - rekao je Troicki kroz osmeh i dodao:

- Noletu je trebalo da odigra taj meč da bi stekao uslov za Olimpijske igre. Nije htio da igra singl, pa je u nedelju Janko trebalo da igra prvi meč protiv nekog nepoznatog Šveđanina. Samo se čekalo da on dobije taj meč i da mi pobijedimo - rekao je Troicki u podkastu "Wish&Go".

Nastavio je u istom ritmu.

- Mi smo veče prije toga znali da će, nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom: „Spavaj Jankela!" Naravno, on ništa to nije čuo. I dobro, dobije on taj meč prvi u nedelju, a ja sam poprilično presis'o što bi rekli i malo sam imao vremena za odmor.

Objasnio je šta se desilo.

- Janko je brzo dobio, Ziki isto polumrtav, Nole nije htio da igra singl isto. i sada da bi odigrali, ja treba da igram peti meč protiv Lindsteda. A on dublaš, nikada nije bio singl igrač nešto, ali može dobro da servira, umije da odigra dobro. A ja... Ne mogu lijevo, ne mogu desno. Mrtav!

Nole je riješio da se našali.

- I onda su me zezali sa strane. Viču sa klupe: "Ako ga sada brejkneš dat ćemo ti sto eura!" Pa mi mašu sa sto eura! Nole, naravno. Pa me ucjenjuju, a ja ne mogu da se okrenem. Na kraju, Lindsted preda meč. Rekoh, bježimo odavde, ne mogu više da stojim.

Sport.ba

Učitaj još novosti