19. 10. 2020 - 19:12
ZGODNA ATLETIČARKA NIKAD NIJE IMALA MOMKA, A EVO I ZBOG ČEGA:...
907
Shares
ZGODNA ATLETIČARKA NIKAD NIJE IMALA MOMKA, A EVO I ZBOG ČEGA: Zbog OVOG niko ne želi da bude s njom, VIDITE LI?!

ZGODNA ATLETIČARKA NIKAD NIJE IMALA MOMKA, A EVO I ZBOG ČEGA: Zbog OVOG niko ne želi da bude s njom, VIDITE LI?!

19. 10. 2020 - 19:12
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

- Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi muškarci mi se sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promeniti stav - rekla je poznata američka atletičarka.

Lolo Džons jedna je od najlepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pažnju na stadionima, a posebno ju je privukla priznanjem da još uvek nije vodila ljubav, iako ima 38 godina. Razlog je taj što to želi da učini tek kada se uda.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek se završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put imam se*s tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se.

To priznanje joj baš i nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je nedavno otkrila kako joj zbog te izjave sada još više pati ljubavni život i da joj je još teže da pronađe dečka.

- To je bila greška. To mi je ubilo sve sastanke nakon toga. Nisam uopšte imala šanse. Pre bih uvek razmišljala. 'Okej, kako da mu kažem'. 'Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?' - priča Lolo.

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelepoj atletičarki je bronza pobegla za deset stotinki, a većinom je u centru pažnje zbog svog predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Džons je jedna od retkih sportistkinja, koja je predstavljala SAD na zimskim i letnim OI. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m sa preponama, a u Sočiju se 2014. godine takmičila u bobu.

Smatra kako joj je nevinost više odmogla nego pomogla u karijeri.

- Se*s vam zapravo pomaže kao sportisti. Dobar je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju.

Od svoje zamisli da nema seksa pre braka i dalje ne odustaje.

- Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi muškarci mi se sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa pre oltara - kaže nezadovoljna Džons.

Ne brine je nimalo što joj je već 38 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu sa romantičnim ugođajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Channeling Lara Croft vibes but with a tan #tombraider

Objavu dijeli Lolo Jones (@lolojones)

- Nevinost je poklon koji želim da dam budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja - kazala je ona.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti