18. 10. 2020 - 09:11
"BIO SAM GLADAN OVE DVIJE NEDJELJE" Ibrahimović iz karantina...
907
Shares

"BIO SAM GLADAN OVE DVIJE NEDJELJE" Ibrahimović iz karantina direktno na teren, pa uništio Inter NJEGOV INTERVJU VRATIO VJERU NAVIJAČIMA (VIDEO)

18. 10. 2020 - 09:11
0
Shares

Vremešni, 39-godišnji Zlatan Ibrahimović je sa današnja dva gola odlučio derbi dela Madonina i omogućio Milanu da nastavi pobjednički niz na početku sezone.

Ibrahimović je na derbi istrčao praktično pravo iz karantina, koji mu je očigledno dodatno doprinio da još više ogladni i sa ogromnom željom dočeka Derbi dela Madonina.

– Za mene je u ovom derbiju toliko toga bilo na talonu. Važna utakmica, derbi u kojem Milan nije pobijedio četiri godine. Bio sam zaključan u kući dvije nedjelje, bio sam gladan i to sam demonstrirao sa dva gola. Žao mi je što sam promašio penal, ali pobijedili smo i to je najvažnije – rekao je Ibrahimović, a prenosi Mozzartsport.

Priču o u “skudetu” je odložio za kasnije.

– Na početku smo, posmatram tim od kada sam stigao i on radi sjajne stvari. Posebno od pauze. Možemo da vidimo da smo mentalno drugačiji, da mladi preuzimaju odgovornost i žrtvuju se. Osjećam veliku odgovornost prema mlađim igračima. Ja sam vođa i ta situacija mi se sviđa. Tada su svi na raspolaganju.

Šveđanin je potom otrkio pozadinu svog povratka u Italiju.

– Znao sam svoj nivo i šta mogu da učinim. Poslije povrede sam želio da se osjećam živim. Otišao sam u Ameriku da počnem ispočetka. Jednog dana Rajola mi je reakao da ne mogu da ostanem u Americi. Rekao sam mu da kaže Milanu da dolazim”.

Da li je bilo straha od Kovida?

– Ne, nisam imao mnogo simptoma. Dao sam bris da vidim rezultate i i rekao: Mogu da propustim sve mečeve, ali ne i derbi. Kako starim poboljšavam se. Osjećam se potpunije i iskusnije. Da sam stigao u stanju kao mladić niko me ne bi zaustavio, ali nije čak ni sada.

Pobjedu u derbiju ne želi da pripiše sebi.

– Po mom mišljenju zasluge idu na sve po malo. Fizički sam dobro, igram dobro i tu su igrači koji su spremni da dobro rade stvari na terenu. Ne prihvatam kada se neko opusti na terenu. Za mene postoji filozofija – na koji način treniraš tako i igraš utakmice.

Rafael Leao je impresionirao kod drugog pogotka.

– Veoma je važan, ima tijelo gotovo bolje od mog. Ima brzinu i tehniku, ide mu dobro. Mora da se koncentriše i razumije svoje mogćnosti.

Može li Milan po “skudeto”?

– Po mom mišljenju može, ako vjerujete možete sve – zaključio je Ibrahimović.

Učitaj još novosti