15. 10. 2020 - 15:41
EVO KAD RONALDO ZAVRŠAVA KARIJERU, OBJELODANIO TAČAN DATUM:...
907
Shares
EVO KAD RONALDO ZAVRŠAVA KARIJERU, OBJELODANIO TAČAN DATUM: Tužna vijest za sve navijače

EVO KAD RONALDO ZAVRŠAVA KARIJERU, OBJELODANIO TAČAN DATUM: Tužna vijest za sve navijače

15. 10. 2020 - 15:41
0
Shares

Tada će imati 37 i po godina napadač Juventusa i ne čudi odluka koju je donio, a ne bi čudilo i da bude povezana i sa završetkom karijere

Često se može čuti kako smo pravi sretnici što živimo u eri fudbala Cristiana Ronalda i Lionela Messija, i to je tačn
 
Ali jedna era će biti završena na ljeto 2022. što se reprezentativnog fudbala tiče, pošto je Ronaldo objelodanio kada će napustiti reprezentaciju.

Kako će u februaru proslaviti 36. rođendan ne bi čudile vijesti ni da se totalno oprašta od fudbala Portugalac, ali pošto je spreman kao u najboljim danima karijere – to se još uvijek sigurno neće desiti.

Dakle, Ronaldo je poručio kako će na Svjetskom prvenstvu 2022. odigrati posljednju utakmicu u dresu Portugala.
 
– Svjetsko prvenstvo 2022. će biti moje posljednje, izjavio je fudbaler.

Tada će imati 37 i po godina napadač Juventusa i ne čudi odluka koju je donio, a ne bi čudilo i da bude povezana i sa završetkom karijere.

Davne 2003. je Cristiano debitovao za Portugal i do danas je odigrao 167 utakmica, a prije toga je nastupao za sve mlađe kategorije svoje zemlje.

Katar će biti domaćin Mundijala 2022, još uvijek nije odrađen žrijeb za kvalifikacione grupe na kojima Portugalci treba da obezbijede plasman na svjetsku fudbalsku smotru kako napadač ne bi ranije okončao reprezentativnu karijeru.

Učitaj još novosti