13. 10. 2020 - 14:32
ĐOKOVIĆ SE VRATIO U VISOKO: "Ovo je moj drugi dom"
907
Shares
ĐOKOVIĆ SE VRATIO U VISOKO:

Ponovo u Bosni i Hercegovini

ĐOKOVIĆ SE VRATIO U VISOKO: "Ovo je moj drugi dom"

13. 10. 2020 - 14:32
0
Shares

Đoković je nedavno posjetio piramide u Visokom i nije krio svoje oduševljenje, a sa svojom suprugom Jelenom odlučio je ponovo da doputuje u ovaj bh. grad.

Najbolji teniser svijeta je sa svojom suprugom po drugi put posjetio Visoko i Arheološki park Ravne 2. Visočani su bili iznenađeni kada su ponovo ugledali Đokovića na kojeg su piramide u Visokom očito ostavile jak utisak.

"Ovdje sam ponovo zbog Semira i njegovog gostoprimstva i domaćinstva. Nakon što sam prvi put bio s roditeljima, evo danas sam tu sa suprugom Jelenom s obzirom na to da nam se pružila mogućnost nakon karantena. Uživao sam u prvoj posjeti i zaista sam jedva čekao da se vratim. Sada sam tu sa ženom, a naredni put ćemo doći i s djecom", rekao je Đoković za Klix.ba i osvrnuo se na posebnu energiju koja vlada na ovom mjestu.

"Semir to već 15-ak godina kroz naučnu metodologiju i ovdje u muzejima jasno objašnjeno, a svako ko ima neke nedoumice može da dođe i da se uvjeri. Semir je stručan i on priča o tome, ovo je vanserijsko i bitno ne samo za nas već za čitav svijet. Ja bih pozvao sve sportiste da dođu ovdje, provedu lijepo vrijeme u tunelima koji mogu povećati kapacitet kisika u plućima, pomoći u regeneraciji nakon teških sezona, mijenjanja vremenskih zona".

Đoković je na kraju dodao da će ostati u BiH nekoliko dana i poručio je da već smatra da je ovo njegov drugi dom, te da će nakon toga otputovati u Srbiju gdje će se pokušati odmoriti za nastavak sezone.

(Sport.ba/SportSport.ba)

Učitaj još novosti