12. 10. 2020 - 17:40
"NOVAKU SU SE OBILE O GLAVU IVANIŠEVIĆEVE RIJEČI!" Nadalov...
907
Shares

"NOVAKU SU SE OBILE O GLAVU IVANIŠEVIĆEVE RIJEČI!" Nadalov trener UZVRATIO na prozivku iz Đokovićevog tima! OVO POSTAJE OZBILJNO

12. 10. 2020 - 17:40
0
Shares

Ono što je Goran Ivanišević, kao član stručnog štaba Novaka Đokovića uradio pred finale Rolan Garosa, sada se najbolje rangiranom teniseru "obilo o glavu", smatra strateg Rafaela Nadala.

Karlos Moja je, tokom radio-intervjua nakon maestralnog Rafinog finala u Parizu, upitan upravo o Ivaniševićevim rečima.

A hrvatski stručnjak, i sam, poput Moje, nekada veliki as, rekao je uoči meča slejdeće:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merci Paris!!! Merci a tous!!!! ???? #Vamos ????

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on


"Nadal nema šanse u ovakvim uslovima, Novak mu je već u glavi. Možda sam sada otišao predaleko, ali po mom mišljenju, Đoković je prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa".

Te rIJeči su glasno odjeknule u "Nadalovom klanu", piše francuski portal "Volimo tenis", koji je potom prenIo i pomenutu reakciju Karlosa Moje u emisiji:

"Znam Ivaniševića i razumIJem ulogu koju mora da igra. Ali, niko u Rafinom timu ne bi rekao ništa slično", ističe Nadalov trener.


Tome je dodao i slJedeće:

"Mislim da je time što je uradio doveo Đokovića u dodatni pritisak".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????????????????????????????? #IDEMOOOOO #SEMIS #nolefam #rolandgarros

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on


PoslIJe finala, u kome je Rafael Nadal imao 31 direktan poen i samo 14 neiznuđenih grešaka (naspram čak 52 Noletove), Moja je pohvalio svog "đaka":

"Znao sam da će Nadal doći do titule, ali, iskreno govoreći, nisam očekivao da će to biti baš na ovaj način", zaključio je on.

Sa druge strane, Đoković ni u jednom trenutku poslIJe poraza nije želIo ni da umanji Nadalovu pobJedu u finalu, o čemu je posebno govorio na konferenciji za štampu.


Nole će se poslIJe poraza vratiti u Beograd, a onda učestvovati na turniru u Beču koji je naknadno uvrstio u svoj takmičarski kalendar.

Od "dobijenog" umalo da Đoković doživi pravi pakao u polufinalu Rolan Garosa, ali je još jednom pokazao psihološku koliko i tenisku snagu pa nakon pet setova porazio Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1.

Učitaj još novosti