12. 10. 2020 - 14:52
Žofri Lovrenj dobio NEGATIVAN test na koronavirus!
907
Shares
Žofri Lovrenj dobio NEGATIVAN test na koronavirus!

Dva testa oba negativna

Žofri Lovrenj dobio NEGATIVAN test na koronavirus!

12. 10. 2020 - 14:52
0
Shares

Žofri Lovernj dobio je dva uzastopna negativna testa na virus korona, iako je prije samo četiri dana bio pozitivan na kovid-19, objavljeno je na sajtu Žalgirisa.

Francuski centar nije putovao sa ekipom u Rusiju na megdan Himkiju, čiji je roster osakaćen zbog povreda i pozitivnih kovid testova.

Posle meča sa Panatinaikosom Janis Tima, Jevgeni Voronov i Džordan Miki bili su zaraženi kovidom-19, da bi pred meč s Žalgirisom isti nalaz dobio i Greg Monro. Novajlija Erik Mekolum još je u izolaciji posle dolaska u Rusiju, dok su Stefan Jović i Aleksej Šved i dalje povređeni.

Što se Lovernja tiče, on je u četvrtak dobio pozitivan test na kovid-19, zbog čega je otišao u samoizolaciju i nije bio u sastavu za meč s Himkijem. U međuvremenu je ponovo radio testove i dobio dva uzastopna negativna rezultata. U klubu će svakako biti oprezni po pitanju vraćanja Lovernja u trenažni proces, ali očekuje se da bi možda mogao da doputuje u Beograd na meč treće runde Evrolige protiv Crvene zvezde koji je na programu u utorak od 19 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, naravno pred praznim tribinama.

Potsjetimo, susret između Himkija i Žalgirisa u dvorani Mitišći bio je pomjeren sa četvrtka na petak, a onda i na subotu, da bi u toku dana bila pomijerena i satnica odigravanja susreta zbog poštovanja bezbjednosnih protokola.

(Sport.ba/Blic)

Učitaj još novosti