10. 10. 2020 - 19:31
NOLE ZABRINUO NAVIJAČE Na treningu uoči meča sa Nadalom sav...
907
Shares
NOLE ZABRINUO NAVIJAČE Na treningu uoči meča sa Nadalom sav izlijepljen (FOTO)

NOLE ZABRINUO NAVIJAČE Na treningu uoči meča sa Nadalom sav izlijepljen (FOTO)

10. 10. 2020 - 19:31
0
Shares

Iscrpljujući tempo grend slema na svojoj koži je osjetio Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa, a problemi još uvijek nisu potpuno otklonjeni.

Iako je nakon tog mjesta rival srpskog tenisera Karenjo-Busta sumnjao u tegobe koje ima Đoković, Novaka definitivno još uvijek muči vrat što se vidjelo i na današnjem treningu pred finale grend slema.

Srpski as je zabrinuo navijače, i one okupljene kraj terena, a i one koji su vidjeli fotografije po društvenim mrežama, kada je sa izlijepljenim cijelim tim dijelom tijela počeo trening.


Na prvi pogled loše vesti, a onda i dobre. Izašao je da trenira Đoković izlijepljen terapeutskim trakama na vratu, ali se nije grčio i dobro je izgledao na terenu. Nije puno vremena prošlo, a onda je Srbin i skinuo to pomoćno sredstvo.

I poslije toga se najbolji teniser na svijetu kretao bez problema, udarao lopticu bez zadrške i pokazao da trenutno nema tegoba koje ga ometaju.


Finale sa Rafaelom Nadalom je u nedjelju u 15 časova i Srbin ima vremena da se odmori od maratonskog polufinala koje je imao u petak sa Stefanosom Cicipasom, prenosi Blic.

Učitaj još novosti