09. 10. 2020 - 16:15
"OKONČANA MU JE KARIJERA U LIVERPULU": Grujiću otvoreno...
907
Shares

"OKONČANA MU JE KARIJERA U LIVERPULU": Grujiću otvoreno potkačio Adrijana SKANDALOZNA PREPISKA OBJAVLJENA INTERNETU!

09. 10. 2020 - 16:15
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Marko Grujić još nije takoreći ni stigao u Porto, a već bi mogao da ide na raport u Liverpul i objasni Jirgenu Klopu i upravi "crvenih" neke stvari, tačnije, svoje pisanje na društvenim mrežama nakon što je Liverpul prošlog vikenda doživio debakl protiv Aston Vile i i poraz od 7:2.

Srpski reprezentativac je na jednoj stranici na Instagramu, koja se bavi engleskim fudbalom, ostavio komentar kako je Oli Votkins, strelac 4 gola, vjerovatno okončao karijeru golmana Adrijana u Liverpulu.

Mladi vezista, koga je posljednjeg dana prelaznog roka Liverpul poslao na pozajmicu u Porto, je govorio, kako je iz svog tima za "Fantazi" Premijer ligu, igricu u kojoj birate igrače i dobijate poene na osnovu njihovog učinka u realnom životu, izbacio Olija Votkinsa baš pred meč sa njegovim Liverpulom, a ovaj je baš tada eksplodirao.
 
- Prvih par utakmica čovjeka (Olija Votkinsa) nema nigde, ja nestrpljiv odlučih da ga maknem u Fantaziju... ostalo je istorija
- napisao je Grujić u prvom komentaru, što i nije bilo toliko strašno, iako je riječ o igraču koji je njegovom klubu dao 3 gola.

Ipak, onda je dodao nešto što je izazvalo ogromnu pažnju, posebno ako se u obzir uzme da je sve to stiglo do engleskih medija koji uveliko bruje o tome i znači da su i ljudi na "Enfildu" saznali šta je uradio.


- Vjerovatno je (Votkins) i okončao Adrijanovu karijeru u Liverpulu - dodao je Grujić, aludirajući da je rezervni golman Liverpula bio krivac za neke od golova koje je ekipa primila, a to mu nije prvi put.

Sada da vidimo da li će možda srpski reprezentativac morati da se izvinjava klubu i saigraču, iako je otišao na pozajmicu, jer ima i dalje važeći ugovor s Liverpulom, u kome i dalje nije dobio pravu šansu da se dokaže.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti