08. 10. 2020 - 17:31
MANDŽUKIĆ JE PROŠAO KROZ ISTI OVAKAV PAKAO: Juventus na vrlo...
907
Shares
MANDŽUKIĆ JE PROŠAO KROZ ISTI OVAKAV PAKAO: Juventus na vrlo ružan način tjera svoju veliku zvijezdu iz kluba

MANDŽUKIĆ JE PROŠAO KROZ ISTI OVAKAV PAKAO: Juventus na vrlo ružan način tjera svoju veliku zvijezdu iz kluba

08. 10. 2020 - 17:31
0
Shares

Aktualni talijanski prvak, Juventus, trenutno ima veliki problem s jednom od svojih velikih zvijezda, Nijemcem Samijem Khedirom. Naime, ovaj 33-godišnji veznjak ne želi napustiti klub, a trenutno više nije u planovima trenera Andreje Pirla niti će se taj status u buduće promijeniti.

Juventus je čak nudio 2.5 milijuna eura igraču za raskid ugovora, ali kako ovaj zarađuje šest milijuna eura godišnje i ima ugovor do 2021. godine nekako mu taj prijedlog i nije bio isplativ, odnosno, tražio je Nijemac svih šest milijuna eura, a Juventusu se to nije isplatilo.

profimedia-0395429935
Tjeraju ga kao Mandžu
No, onda su pribjegli istim onim metodama kojima su prošle sezone istjerali iz kluba Marija Mandžukića. Mandžukić nije uspio prošloga ljeta ostvariti transfer, a u klubu su mu rekli da na njega ne računaju. Na kraju Mandžukić nije otišao nigdje i zaglavio je na cijelu jednu polusezonu u klubu koji ga ne želi.

Da bi osigurali njegov odlazak na zimu, Juventus je odlučio odstraniti ga iz momčadi i nisu ga registrirali za Ligu prvaka, a sada su istu stvar napravili i Khediri. Nijemac neće igrati u elitnom natjecanju protiv Barcelone, Kijeva i Ferencvaroša, a to mu je jasan znak da je bolje da si pronađe klub u sljedećem prijelaznom roku ili će do kraja sezone gledati utakmice s tribina.

S Mandžukićem je ipak bila nešto drugačija stvar, on je samo htio igrati nogomet i već je na zimu pristo otići u Katar, samo da bi negdje igrao, ali s Khedirom možda nije takav slučaj pa možda i ostane do zadnjeg dana ugovora.

 

 

Učitaj još novosti