06. 10. 2020 - 10:54
ROĐENO NOVO TENISKO ČUDO, ON ĆE BITI BOLJI OD NOVAKA ĐOKOVIĆA:...
907
Shares
ROĐENO NOVO TENISKO ČUDO, ON ĆE BITI BOLJI OD NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo je Hamad Međedović, obratio mu se prvi teniser svijeta

ROĐENO NOVO TENISKO ČUDO, ON ĆE BITI BOLJI OD NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo je Hamad Međedović, obratio mu se prvi teniser svijeta

06. 10. 2020 - 10:54
0
Shares

Srpski teniser Hamad Međedović napravio je senzaciju na ovogodišnjem juniorskom Rolan Garosu pošto je eliminisao prvog nosioca, domaćeg tenisera Harloda Majoa.

Srpska javnost je i ranije imala prilike da čuje za Hamada pošto je on biser srpskog tenisa, dječak kojem predviđaju blistavu budućnost, a nerietko ga porede i sa najboljim srpskim teniserom ikada Novakom Đokovićem.

2106427-hamad12-ls

Hamad Međedović je rođen 2003. godine, još uvijek nema veliko iskustvo sa ATP turnira u profesionalnoj karijeri, a najbolji plasman mu je 1.319. pozicija na listi.

Ali, bez sumnje, on je svijetla budućnost srpskog tenisa.

Među onima koji vjeruju u njega su čak i Novak Đoković i Bogdan Obradović.

- Bogdan Obradović je bio kod nas u Pazaru i došao je na trening, gdje je zapazio mog sina. Odmah je rekao da je već prevazišao tu sredinu i da će on preuzeti brigu o njemu. To se desilo i prije tri godine, moj sin i ja smo došli u Beograd i od tada treniramo u teniskom centru Bogdana Obradovića, koji sve vrijeme vodi računa o nama - kazao je Edo Međedović u intervjuu prije tri godine, otac talentovanog igrača.

2106423-hamad-medjedovic-ff

- Novak Đoković je bio je impresioniran njegovim fizičkim predispozicijama, čak se našalio da će ga prestići već u 17. godini. Mom sinu je to mnogo značilo i sa još većim entuzijazmom je nastavio da trenira - zaključio je tada Edo Međedović.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti