04. 10. 2020 - 22:50
"OVO NISAM VIDEO NIKADA U ŽIVOTU!" U borbi za boksersku titulu...
907
Shares

"OVO NISAM VIDEO NIKADA U ŽIVOTU!" U borbi za boksersku titulu desilo se SEDAM nokdauna prije NEZABORAVNOG nokauta! /VIDEO/

04. 10. 2020 - 22:50
0
Shares

U Las Vegasu je bilo spektakularnih boks mečeva, ali nijedan nalik ovome.

U borbi za VBC "silver" titulu u velter kategoriji sastali su se 31-godišnji Amerkanac Hoze Zepeda i četiri godine mlađi Belorus Ivan Barančik.

Pet rundi je potrajala njihova borba, a posle čak sedam nokdauna - završena je sjajnim nokautom u režiji Zepede:

 

Belorus, koji je do ovog meča imao učinak od 21 pobjede i samo jednog poraza, pokušavao je da nanese treći poraz u karijeri rivalu koji je priželjkivao 33. trijumf.

Činilo se da će Barančik brzo da riješi ovaj meč, jer je u prvoj rundi dvaput slao u nokdaun Zepedu, ali je Amerikanac uspjevao da se pridigne, a onda je uslijedila prava bokserska revija "udaraca koji šalju na pod".

Još pet puta je sudija morao da odbrojava akterima, jer su se našli u nokdaunu, da bi potom Hoze Zepeda, nakon što je uz pomoć konopaca uspio da se pridigne i kod broja "osam" objasni sudiji da može da nastavi več - izveo nokaut.

Američki borac Terens Kroford, svetski šampion u tri različite kategorije, sumirao je borbu riječima: "Nisam u životu video sr*** poput ovog".

 

Učitaj još novosti