04. 10. 2020 - 10:37
GOMILA ALKOHOLA I PUNA PEPELJARA ISPRED SRBINA Cijeli svijet u...
907
Shares
GOMILA ALKOHOLA I PUNA PEPELJARA ISPRED SRBINA Cijeli svijet u ČUDU gleda novu fotku Jokića: Ćao, Nikola, kako idu pripreme u Srbiji?!

NBA ZVIJEZDA

GOMILA ALKOHOLA I PUNA PEPELJARA ISPRED SRBINA Cijeli svijet u ČUDU gleda novu fotku Jokića: Ćao, Nikola, kako idu pripreme u Srbiji?!

04. 10. 2020 - 10:37
0
Shares

Nikola Jokić imao je sa svojim Denverom sezonu iz snova. Stigli su do finala Zapada, gdje su ih zaustavili Lakersi predvođeni Davisom i LeBronom.

Sigurno da je ovo bila sezona iz snova, znatno više su postigli nego je iko očekivao u redovima Nuggetsa. Upravo je centar Srbije bio među najboljima.

Čak i kada ne igra, Jokić privlači ogromnu pažnju ljubitelja košarke širom svijeta. Srbin je imao sezonu iz snova, a sada je red i na mali predah.

nba-nikola-jokic4

Nikola je sedmicama bio u žiži interesovanja javnosti zbog svojih fantastičnih partija na terenu, a sada je ponovo našao u centru pažnje zbog jedne izuzetno zanimljive fotografije koja je ekspresno postala viralni hit.

Iako nije sigurno da je pomenuta fotografija novijeg datuma, izazvala je veliku buru na društvenim mrežama, a odmah će vam biti jasno i zašto:

Srpski as sjedi za stolom na kom se nalazi gomila limenki piva, vlaše vina, i pune pepeljare...

Popularna italijanska košarkaška stranica "La Đornata tipo" među prvima je objavila ovu fotografiju uz urnebesan komentar. Naime, u opis su stavili izmišljen razgovor između uprave Denvera i srpskog košarkaša:

featured-image-denver-nuggets-pg-jamal-murray-and-c-nikola-jokic-1

"Uprava Denvera: "Ćao, Nikola, kako ti idu individualni treninzi u Srbiji?"

Nikola: "Naporno je, ali trudim se".

Učitaj još novosti