03. 10. 2020 - 17:11
"BIO SAM VAN SEBE I UZIMAO RAZNE LIJEKOVE" Poznati teniser...
907
Shares

"BIO SAM VAN SEBE I UZIMAO RAZNE LIJEKOVE" Poznati teniser objavio sliku polnog organa na Instagramu, pa se konačno oglasio o VELIKOJ SRAMOTI

03. 10. 2020 - 17:11
0
Shares

Jedno vrijeme najbolji teniser svijeta Endi Marej veliku je prašinu podigao prošle godine kada je na društvenim mrežama objavio rentgendski snimak ni sam svjestan toga šta se sve vidi na istom.

U prvi plan je mnogima umjesto metala u kuku, što je bila poenta objavljivanja, upao intimni dio tijela britanskog tenisera koji se video na fotografiji.

Imao je tešku operaciju kuka Marej koja ga je na dugo odvojila od terena, a nakon uspješnog zahvata je uz fotografiju iz bolničkog kreveta objavio i snimak sa rentgena na kom se sem metala u kuku video i polni organ poznatog tenisera.

Mada je od tog poteza prošlo godinu i po dana, i fotografija je još uvijek na nalozima Endija Mareja na društvenim mrežama, britanski teniser se o cijeloj situaciji tek nedavno oglasio.

- Ako se dobro sjećam bilo je jutro odmah nakon operacije i bio sam prilično van sebe. Uzimao sam razne lijekove i morfijum, pa očigledno nisam razmišljao trezveno niti provjeravao šta radim. Nikada ranije nisam pogriješio kao tada, a ako je ljudima bilo smiješno - u redu. Dobio sam lekciju za cijeli život, ako ste koristili morfijum klonite se društvenih mreža na neko vrijeme, izjavio je Marej za "Pride Life Magazine".

Nakon operacije koja je u mnogome negativno uticala na njegovu karijeru, 33-godišnji Marej nije uspio da se vrati u onaj kvalitetniji dio ATP liste, trenutno je 110. teniser planete.

Učitaj još novosti