30. 09. 2020 - 22:08
JE LI MOGUĆE DA SE OVO DOGAĐA Jović je osuđen na propast u...
907
Shares
JE LI MOGUĆE DA SE OVO DOGAĐA Jović je osuđen na propast u Madridu, evo i dokaza: Saigrači ga potpuno ignorišu (VIDEO)

LA LIGA

JE LI MOGUĆE DA SE OVO DOGAĐA Jović je osuđen na propast u Madridu, evo i dokaza: Saigrači ga potpuno ignorišu (VIDEO)

30. 09. 2020 - 22:08
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Luki Joviću su, kažu, odbrojani dani u madridskom Realu gdje niti igra, niti mu se otvaraju prilike i onda kada mu Zidane pruži šansu kao u posljednjoj utakmici protiv Betisa. Doduše i večeras je dobio priliku od prve minute protiv Real Valladolida.

Srpski napadač je i u Sevilji bio potpuno "odsječen" od igre Madriđana, kao da su s desetoricom igrali gosti s Jovićem na terenu, što ponovo rađa osnovane sumnje da bivšeg napadača Zvezde saigrači ignorišu u napadačkim akcijama, što nije nikakva novost.

Ovaj snimak gdje Luka traži bolje rješenje za njega nego što mu je Francuz Mendy dao, je samo jedan pokazatelj da nema potrebnu konekciju sa saigračima.

Jedna kamera je pratila samo Jovićeve poteze kojih, istina, nije bilo mnogo, pa ga ja Zidane zamijenio u drugom poluvremenu.

Statistika Jovićeve igre protiv Real Betisa je tek poražavajuća po našeg reprezentativca, mnogo toga govori o njegovoj ulozi. On je za 73 minuta tek 14 puta pipnuo loptu, podijelio je tek sedam pasova, odnosno jedan na svakih deset minuta, što je za napadača tima koji igrački dominira i napada zaista loš učinak. Više dodira s loptom nogom imaju i golmani.

jovic

Foto: Instagram

Ali, opet se postavlja pitanje da li je sve ovo što se dešava Luki u Madridu samo njegova krivica i posljedica teškog prilagođavanja u velikom klubu ili ima tu i nepovjerenja i sebičluka saigrača koji ga prosto "ne vide" na terenu. Jer, kako drugačije objasniti tako mali broj loptu upućenih ka njemu.

Španci zato o njemu i dalje pišu kao o misteriji.

- Real ga je doveo za 60 miliona eura kao igrača napola dovršenog da u Madridu postane kompletan igrač. Za tu cijenu, očekivalo se da više doprinese, pokupi što je više moguće stvari od Benzeme i na kraju krajeva ga zamijeni vremenom. Ipak, Luka je odsječen od igre, a najgore je što ostatak tima nema povjerenja u njega kad je na terenu. Navikli su na daleko mobilnijeg Benzemu - kaže u analizi situacije s Jovićem madridski As.

Da li će Zidane nastaviti da Joviću pruža šansu ili slijedi ono što je za mnoge najbolja opcija po srpskog napadača: prelazak u klub u koji će povratiti svoj fudbalski identitet. Vidjet ćemo vrlo brzo...

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti