30. 09. 2020 - 18:10
TUGA NA ROLAND GARROSU, IZVELI SU JE U KOLICIMA: Vrišti od...
907
Shares
TUGA NA ROLAND GARROSU, IZVELI SU JE U KOLICIMA: Vrišti od bolova, GLEDATELJI U SUZAMA GLEDALI SNIMAK (VIDEO)

PARIZ

TUGA NA ROLAND GARROSU, IZVELI SU JE U KOLICIMA: Vrišti od bolova, GLEDATELJI U SUZAMA GLEDALI SNIMAK (VIDEO)

30. 09. 2020 - 18:10
0
Shares

Italijanka Sara Erani i Holanđanka Kiki Bertens odigrale su meč drugog kola Rolan Garosa koji je trajao tri sata i 11 minuta, a na kraju je slavila Bertens 7:6 (5), 3:6, 9:7.

U meču je bilo čak 24 brejkova, svaka je u 12 navrata oduzela servis protivnici, Bertens je bila manje uspješna u iskorištavanju brejk prilika, imala ih je 30 ukupno, a Erani 19.

Erani, nekada deveta teniserka sijveta, a danas 150. na listi, 2012. godine je bila i u finalu Rolan Garosa, velikih problema ima sa servisom proteklih nekoliko godina, a početni udarac nikad joj nije bio najbolja strana igre već kretanje i voleji.

2

Iskusna teniserka na šljaci tako je u ovom meču u mnogo navrata loše udarala lopticu, mnogi servisi završavali su nekoliko metara u "autu", a u njenom je repertoaru već jedno vrijeme i tzv. "servis ispod ruke".

Bertens je 8. teniserka svijeta, u trećem setu se mučila fizički, ali izdržala je i uspjela da zadrži servis u trećem setu. Naime, od 2:2 u odlučujućem setu obe teniserke su gubile svoj servis do 7:7 kad je Bertens uspjela da osvoji gem.

U sljedećem gemu Erani spašava tri vezane meč lopte, ali četvrtu nije uspela. Italijanka je na servisu imala i meč loptu kod 6:5, ali nije je iskoristila.

Bertens je nakon kraja meča pala na teren i zaplakala, zbog grčeva nije mogla sama da ode već je osoblje s kolicima došlo u pratnju.

Učitaj još novosti