30. 09. 2020 - 15:28
HIT SLIKA Evo kome je Dier dao svoju nagradu za igrača utakmice
907
Shares
HIT SLIKA Evo kome je Dier dao svoju nagradu za igrača utakmice

HIT SLIKA Evo kome je Dier dao svoju nagradu za igrača utakmice

30. 09. 2020 - 15:28
0
Shares

Mourinho i WC školjka ukrali su šou igračima londonskog derbija Tottenham - Chelsea (1:1, 6:5) u četvrtom kolu Liga kupa, pa je pošteno da netko od njih dobije nagradu za igrača utakmice. 

U 76. minuti utakmice, pri vodstvu Chelseaja 1:0, menadžer Tottenhama je poludio jer je njegov igrač Eric Dier pohitao u svlačionicu obaviti nuždu. Mourinho je ljutito otrčao za njim nakon što je Chelsea iz kontranapada skoro postigao pogodak preko Hudson-Odoija.

screenshot-20

Ipak, nakon utakmice i dramatične pobjede nad klubom kojeg je vodio u dva navrata, Mourinho je opušteno govorio o događaju koji je obilježio utakmicu.

"Odmah sam razumio što se dogodilo. Otišao sam u svlačionicu kako bih to pokušao ubrzati. Ono što se dogodilo Ericu Dieru nije normalno. Moram ga pohvaliti na poseban način", kazao je Mourinho pa pojasnio:

"Trebalo bi biti zabranjeno nogometašima da igraju dvije utakmice u razmaku od 48 sati na ovoj razini. Ono što je učinio nije ljudski. Morao je otići u toalet, nije imao izbora. Možda je to normalno u situaciji kada ste potpuno dehidrirali, što je i bio slučaj. Morao sam staviti pritisak na njega da se brzo vrati, ali on je pravi primjer za sve."

Dier je za primjerenu predstavu, koju je odradio cijelu te zabio u seriji penala, dobio nagradu za igrača utakmice.

Predao ju je WC školjki. To je pokazao na Instagramu uz komentar "Pravi igrač utakmice" i dobio gotovo 250 hiljada lajkova.

screenshot-14

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti