29. 09. 2020 - 17:09
MESI JE HLADAN, NEUGODNO VAS GLEDA U OČI SVE DOK... OVO JE...
907
Shares
MESI JE HLADAN, NEUGODNO VAS GLEDA U OČI SVE DOK... OVO JE NAJVEĆA ISTINA O NJEMU: Oglasila se francuska novinarka

MESI JE HLADAN, NEUGODNO VAS GLEDA U OČI SVE DOK... OVO JE NAJVEĆA ISTINA O NJEMU: Oglasila se francuska novinarka

29. 09. 2020 - 17:09
0
Shares

Anne-Laure Bonnet nije oduševljena Lionelom Messijem u ulozi sugovornika. Požalila se bivša zaposlenica beIN Sportsa kako joj je s najboljim nogometašem na svijetu bilo izuzetno komplicirano raditi intervju.

screenshot-21

"Najgori intervju koji sam ikad odradila? To je onaj s Messijem. Njegova osobnost se uvelike razlikuje od njegovih nogometnih sposobnosti. Možda je nogometni genijalac, no na ljudskoj razini je hladan i ne dijeli baš nikakve osjećaje. Za vrijeme razgovora vas neugodno gleda u oči sve dok ne završite što imate reći", rekla je francuska novinarka koja trenutačno radi na Telefootu.

Iza Messija su turbulentni tjedni u kojima je bio nadomak odlaska iz Barcelone, a prije nekoliko dana klub je prodao Luisa Suareza u Atletico Madrid, što ga je dodatno razljutilo.

"Zaslužili ste otkaz zbog svega što predstavljate. Luis je jedan od najvećih igrača u povijesti kluba, koji je napravio velike stvari i za klub i individualno. Nije zaslužio da ga ovako potjerate. Ipak, istina je ta da me u Barceloni više ništa ne iznenađuje'", napisao je Argentinac, a onda se obratio prijatelju Suarezu:

screenshot-22

"Ulazeći danas u svlačionicu očekivao sam uobičajenu svakodnevicu, ali ostao sam iznenađen. Neizmjerno teško će biti ne viđati te dan za danom, kako na treninzima tako i na terenu. Silno ćeš nam nedostajati. Zajedno u momčadi smo proveli mnogo godina, bili na nebrojeno zajedničkih večera i upoznali mnoge ljude. Mnogo stvari smo proživjeli koje nikada neću zaboraviti. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još teže suočiti se s tobom na suprotnim stranama. Zaslužio si oproštaj koji priliči legendi kluba. Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno. Vidimo se uskoro, prijatelju."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti