28. 09. 2020 - 18:22
NE MOŽE SE NA GOL SA 216 kg : Srpski golman ponovo na terenu...
907
Shares
NE MOŽE SE NA GOL SA 216 kg :  Srpski golman ponovo na terenu BIO PRVAK EVROPE, PA ZBOG DEBLJINE NAPUSTIO RUKOMET! 'Počinjem od NULE!'

NE MOŽE SE NA GOL SA 216 kg : Srpski golman ponovo na terenu BIO PRVAK EVROPE, PA ZBOG DEBLJINE NAPUSTIO RUKOMET! 'Počinjem od NULE!'

28. 09. 2020 - 18:22
0
Shares

Strahinja Mili srpski rukometni golman je prije dvije godine napustio Vardar i rukomet zbog debljine.

On je sa makedonskim klubom osvojio rukometnu Ligu šampiona 2017. godine, bio je punih šest sezona u Skoplju, a rastanak je došao jer Milić nije poštovao zahtjeve trenera tokom pauze.

milioc-e1597851815631

"Tražili su da tokom ljeta skinem kilograme", otkrio je tada 201 centimetar visoki golman koji je navodno u jednom trenutku dogurao i do 140 kilograma težine.

Međutim to se nije dogodilo.

"Nisam uspio da smršam, pa su htjeli da mi smanje platu. Klub mi je ponudio novi ugovor koji nisam mogao da prihvatim, pa smo odlučili da se sporazumno rastanemo", objasnio je Milić

Poslije toga je odlučio da prekine karijeru. Tada se baš “opustio” pa je za dvije godine bez treninga dogurao čak do 216 kilograma!

Zato je odlučio da pokuša da se se u 30. godini vrati rukometu i priliku mu je dao Partizan, klub u kojem je počeo karijeru i iz kojeg je 2006. godine kao 16-godišnjak otišao u čuveni njemački Kil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Džambo is BACK @rkpartizan @handball_planet

A post shared by Balkan-Handball.com (@balkanhandball) on


"Evo, pokušavam da se vratim sportu. Htio sam da počnem od nule, da se vratim u svoj klub. Da pokušamo Partizan da dignemo na neki veći nivo, ali prvo moram da sredim sebe i dovedem se u stanje u kakvom me rukomet pamti" izjavio je Milić,, koji je u prvoj utakmici po povratku za pola sata na terenu odbranio šest šuteva.

Učitaj još novosti