28. 09. 2020 - 08:02
KAKAV DEGENEK U PET SEKUNDI: Hrvatski MMA borac ovo ni u...
907
Shares
KAKAV DEGENEK U PET SEKUNDI: Hrvatski MMA borac ovo ni u snovima nije očekivao u prvoj borbi karijere, pogledajte kako je u kavezu prošao

SRĐAN MAROVIĆ

KAKAV DEGENEK U PET SEKUNDI: Hrvatski MMA borac ovo ni u snovima nije očekivao u prvoj borbi karijere, pogledajte kako je u kavezu prošao

28. 09. 2020 - 08:02
0
Shares

Hrvatski borac Srđan Marović upisao je poraz u debiju za najjaču europsku MMA organizaciju - KSW.

Marović je bio dio KSW 52 spektakla u Poljskoj, a teško ga je nokautirao Michal Wlodarek. Borba je trajala samo 34 sekunde.

Borac iz Dubrovnika nije uopće imao priliku pokazati što zna nakon uraganskog početka Wlodareka koji ga je nokautirao nizom udaraca, a sudac je nakon toga prekinuo borbu.

Sve to odigralo se krajem prošle godine, a sada se podsjećamo kako je izgledalo...

BONUS ČLANAK

NUKLEARNI NOKAUT HRVATA! Nesretni Grk PAO KAO SVIJEĆA, NISU MOGLI DA GA PROBUDE! (VIDEO)

Hrvatski bokser Filip Hrgović na impresivan način stigao je do novog trijumfa u teškoj kategoriji.

Na meču koji se održao u Danskoj, ovaj 28-godišnji borac iz Zagreba brutalno je nokautirao Grka Aleksandra Kartozija i tako stigao do sjajnih 11-0 u profesionalnoj karijeri.

U prvoj rundi viđeno je ispitivanje snaga, a već u drugoj popularni "El Animal" patosirao je nesrećnog Grka monstruoznim desnim direktom.

Kartoziji je odmah ukazana pomoć u ringu, jer je nekoliko sekundi bio bez svijesti, a nije bio sposoban ni da se pojavi na proglašavanju pobednika, jer je nakoliko minuta nakon nokauta bio potpuno ošamućen. Grk je odmah dobio i zabranu borbe od tri mjeseca zbog posljedica nokauta.

"Nešto nije u redu sa mnom. Počelo je da mi bude žao protivnika kog nokautiram. Ostario sam, smekšao sam, ali dečko je stvarno bio hrabar što je prihvatio ovu borbu i krenuo je na sve ili ništa. Žao mi je što je završilo ovako dramatično i nadam se da će biti dobro, jer nije izgledao dobro", rekao je Hrvat nakon trijumfa.

Učitaj još novosti