27. 09. 2020 - 19:59
VRIJEDI ČAK 150 MILIONA EURA: Ima tek 22, a već je NAJSKUPLJI...
907
Shares
VRIJEDI ČAK 150 MILIONA EURA: Ima tek 22, a već je NAJSKUPLJI SRPSKI FUDBALER NA SVIJETU

VRIJEDI ČAK 150 MILIONA EURA: Ima tek 22, a već je NAJSKUPLJI SRPSKI FUDBALER NA SVIJETU

27. 09. 2020 - 19:59
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Govorilo se ovog ljeta da bi Uroš Račić mogao da napusti Valensiju, navodno je puls opipavao slavni Mančester junajted, ali srpski fudbaler neće skoro sa "Mestalje".

Srpski vezista je danas stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovor sa Valensijom.

Račić ima tek 22 godine i zanimljivo je da su i ovaj put Španci pribjegli dobro poznatoj "izlaznoj" klauzuli, od čak 150 miliona eura.

uros-racic

Valensija je objavila i specijalan video snimak potvrde ovog potpisa, u kom je Račić podsjetio da je "Mestalju" video već kao dijete igrajući jedan turnir mlađih kategorija 2010. godine:

- Prvi put sam došao u Valensiju 2010. godine kao dijete, da igram na jednom turniru. Mestalja me je odmah oduševila. I tada sam znao da sam želio da igram ovdje. Volim atmosferu na tribinama, ove istorijske boje, navijače i grad. Otputovao sam daleko od kuće, radio naporno, borio se u najtežim trenucima i sad mogu da kažem da je Valensija moj dom i biće to još dugo, poručio je tada on.

Račić je ponikao u omladinskim kategorijama Sloge iz rodnog Kealjeva, kasnije je igrao za Slobodu i OFK Beograd, a od 2016. do 2018. godine igrao je za Crvenu zvezdu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????...

A post shared by UROŠ RAČIĆ (@urosracic) on


U Valensiju je prešao za 2,2 miliona eura, a do ove sezone je igrao za Valensiju "B", Tenerife i portugalski Famalikao. Ovog ljeta se vratio u klub i nastupio u dve od tri prvenstvene utakmice. U subotu je protiv Ueske proveo svih 90 minuta na terenu.

 

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti