27. 09. 2020 - 12:58
BILA JE NAJZGODNIJA TENISERKA 80-ih, A SAD JE POKAZALA TIJELO...
907
Shares
BILA JE NAJZGODNIJA TENISERKA 80-ih, A SAD JE POKAZALA TIJELO U 50. GODINI: Past ćete sa stolice kad je vidite

BILA JE NAJZGODNIJA TENISERKA 80-ih, A SAD JE POKAZALA TIJELO U 50. GODINI: Past ćete sa stolice kad je vidite

27. 09. 2020 - 12:58
0
Shares

Gabrijela Sabatini, ime je koje pravi ljubitelji tenisa izgovaraju sa poštovanjem.

Argentinka je bila jedna od najpopularnijih teniserki krajem 1980-tih i početkom 90-tih godina prošlog vijeka, ali i prva se*s bomba u ovom sportu.

Dok su druge teniserke uglavnom bile zakopčane, Gabrijela je bila slobodna i nije se libila da naglasi svoj sek*epil. No, to je nije omelo da osvoji brojne turnire i titule, iako je karijeru završila 1996. godine sa samo 26 godina. U karijeri je osvojila 27 turnira, međutim, najbolji plasman je bio treće mesto na WTA listi.

"Probudila bih se ujutro i pomislila: 'Bože, moram da idem da vježbam, a ne želim". Jednostavno sam htjela da radim druge stvari. Želela sam da vidim kako izgleda život van tenisa. Bilo je zabavno igrati ga, ali je u jednom momentu postalo kao dolazak u kancelariju", rekla je svojevremeno.

Godine su prošle, a ova slavna Argentinka je do dana današnjeg ostala jedna od najlepših žena u istoriji tenisa. Nedavno je proslavila 50. rođendan, ali to je ne sprječava da izgleda savršeno, svježe i moderno, a može da se pohvali i brojnim uspjesima u poslovnom svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FELIZ 2020 !! ????????#felizañonuevo #2020

Objavu dijeli Gabriela Sabatini (@sabatinigaby)

 

Učitaj još novosti