27. 09. 2020 - 09:19
Supruga naručila ubistvo bivšeg reprezentativca, ljubavnik...
907
Shares
Supruga naručila ubistvo bivšeg reprezentativca, ljubavnik spriječio tragediju

Supruga naručila ubistvo bivšeg reprezentativca, ljubavnik spriječio tragediju

27. 09. 2020 - 09:19
0
Shares

Život bivšeg reprezentativca je visio o koncu, a spasio ga je – ženin ljubavnik.

Glavni akter ove sapunice je bivši igrač Galatasaraya, Fenerbahčea i Bešiktaša, nekadašnji reprezentativni stoper Turske Emre Asik.
 
Njegova nekadašnja supruga Yagmur Asik optužena je za planiranje ubistva i to nakon što je ubistvo pokušala naručiti za vlastitog muža! Ova 27-godišnjakinja je s 19 godina starijim nogometašem u braku provela osam godina, a nakon što je Emre popunio papire za razvod pokušala ga je likvidirati.

Cijelu priču iznio je njezin ljubavnik, koji mu je tako spasio život.
 
“Imao sam aferu s njom. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam odbio. Jednom mi je donijela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: ‘Ne možeš to napraviti’. Nakon toga je bila izuzetno bijesna” – otkrio je njezin ljubavnik Erdi Sungur pred turskim tužiteljstvom.

Yagmur je sve isplanirala, nabavila je oružje i nakon što ju je ljubavnik odbio, pokušala je angažirati plaćenog ubicu kojem je ponudila 1,2 miliona dolara. Srećom, njezin ljubavnik nije mogao šutjeti pa je sa svime izašao u javnost te odlučio spasiti nedužnog čovjeka koji s Yagmur ima troje djece.

Učitaj još novosti