26. 09. 2020 - 23:50
Koeman: Pokazao sam poštovanje prema Suarezu kao nogometašu i...
907
Shares
Koeman: Pokazao sam poštovanje prema Suarezu kao nogometašu i osobi

Koeman: Pokazao sam poštovanje prema Suarezu kao nogometašu i osobi

26. 09. 2020 - 23:50
0
Shares

Koeman je održao press-konferenciju ususret nedjeljnom dvoboju Barcelone i Villarreala. Bit će to prva službena utakmica Nizozemca na klupi katalonskog kluba.

screenshot-26

Već na prvoj redovitoj presici Koeman se morao pravdati novinarima zbog odlaska Luisa Suareza. Dojam je kako su uprava i trener otjerali Urugvajca, ali Koeman je odlučio braniti se.

"Čini se kako sam ja ispao loša osoba u ovom filmu iako sam nazvao Luisa Suareza i pokazao poštovanje prema njemu kao nogometašu i osobi. Rekao sam da će mu biti teško izboriti se za minutažu ako ostane, ali da će biti dijelom grupe ako odluči ostati. Prije no što sam potpisao ugovor, klub je već donio neke odluke koje sam ja prihvatio", rekao je Koeman.

Nakon što je Suarez napustio klub i   od njega se oprostio veliki prijatelj Lionel Messi koji je ponovno napao klub zbog transferne politike. Koeman je i to morao komentirati.

"Messi je tužan kada jedan od njegovih prijatelja napusti klub. Leo je primjer svima na utakmicama i treninzima. Nijednom se nije dogodilo da nije bio spreman. Pokazao je predanost i nemam nikakvih sumnji u tom smjeru", oprezno je odgovorio nizozemski trener.

Ipak, Barcelonine navijače može razveseliti potvrda kako je klub u potrazi za Suarezovom zamjenom.

"Uvijek gledamo igrače koji mogu unaprijediti momčad. Događa se da igrači koje želimo ne mogu doći zbog financijske situacije u klubu, ali prihvaćam to i bio sam s time upoznat ranije", zaključio je Koeman.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti