26. 09. 2020 - 18:35
ZVALI SU GA BAZUKA I POPAJ, U MIŠIĆE JE UBRIZGAVAO OTROV,...
907
Shares
ZVALI SU GA BAZUKA I POPAJ, U MIŠIĆE JE UBRIZGAVAO OTROV, SKORO DA JE OSTAO BEZ RUKU: Tada je batalio MMA, evo kako izgleda danas

ZVALI SU GA BAZUKA I POPAJ, U MIŠIĆE JE UBRIZGAVAO OTROV, SKORO DA JE OSTAO BEZ RUKU: Tada je batalio MMA, evo kako izgleda danas

26. 09. 2020 - 18:35
0
Shares

Kiril Terešin je naizgled običan bodibilder iz Rusije koji je odlučio da se oproba u MMA ringu, ali je u međuvremenu shvatio da sve to nije bilo za njega, pa se bacio na drugi posao - snimanje filmova za odrasle!

Terešin je neko ko bi volio da bude mišičavi bodibilder, jer mu je teretana zapravo nepoznata okolina.

Na ruskim društvenim mrežama su se proširile fotografije njegovih neproporcionalno "nabildovanih" bicepsa, koje su šokirale, ali i zabavile mnoge.

2027955-5-ff

Umjesto da ruke ojača dizanjem tegova u teretani, on se odlučio na potpuno suludu alternativu - ubrizgavanje sintola, mješavine koja se sastoji od 85 posto ulja, 7.5 posto lidokaina i 7.5 posto alkohola.

Radi se o supstanci koja se popularizirala prvenstveno u zemljama Južne Amerike gdje su je "bodibilderi" počeli koristiti u neumjerenim količinama bez kombinovanja sa vježbanjem. Nekada su je koristili i pravi bodibilderi kako bi istakli definiciju na kojoj su naporno radili.

Međutim, u obliku u kom ga koristi mladi Rus, sintol može biti izuzetno opasan, a, upozoravaju doktori, prouzrokuje oštećenje živaca, mišića, brojne infekcije, a zabilježeno je i nekoliko amputacija udova koje su bile potrebne usred komplikacija.

2027953-1-ff

Mnogi su ga upozoravali da će steroidi narušiti njegovo zdravlje i da nije prirodno da mu mišići toliko narastu u desetak dana, ali on nije prestajao. Čak je uzeo prigodno ime za MMA scenu, zvali su ga Bazuka.

"Išao sam u teretanu dvije godine prije nego što su me pozvali u vojsku. Bio sam mršav pa sam se htio malo da ojačam jer sam se plašio da će me u vojsci zadirkivati. Zato sam uzeo sintol", rekao je Kiril pa dodao:

"Kad sam odradio vojni rok vratio sam se kući i nastavio sa svojom transformacijom. Majka se brinula, odgovarala me od toga, ali sad je sve ok, jer sam joj objasnio da se sintol može 'ispariti'", zaključio je čovjek kojeg su zbog specifičnih mišića prozvali "Popaj".

Osim sintola, koristio je i silikonske umetke.

"Ugradio sam ih u listove, sada izgledaju kao dvije rakete", rekao je Rus koji je odučio da batali bodibilding i MMA i posveti se novom poslu - snimanju filmova za odrasle.

2334737-1-ff

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti