26. 09. 2020 - 11:24
SUDIJA SVE PRIZNAO: Ovako su Lejkersi pokrali Jokića AKO OVAKO...
907
Shares
SUDIJA SVE PRIZNAO: Ovako su Lejkersi pokrali Jokića AKO OVAKO NASTAVI NEMAJU SE ČEMU NADATI

SUDIJA SVE PRIZNAO: Ovako su Lejkersi pokrali Jokića AKO OVAKO NASTAVI NEMAJU SE ČEMU NADATI

26. 09. 2020 - 11:24
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Četvrti meč finalne serije NBA lige, na Zapadu, toliko je bio problematičan da su i specijalizovani mediji morali da odrade detaljnu analizu i pojasne javnosti odluke arbitara. 

Jutjub kanal Bballbreakdown analizirao je suđenje na meču Denvera i Lejkersa.

Sudija Roni Nan, koji je 19 godina dijelio pravdu u NBA, a pet godina delegirao, imao je nekoliko zanimljivih analitičkih momenata.

Naveo je da su i Lejkersi oštećeni, ali je utisak da je Denver gore prošao, zbog tajminga odluka i samih situacija, koje su bile jasne i škakljive, poput faula koji je sviran nad Dejvisom kada je u doskoku nagazio igrača Denvera.

ap20269128810511

Napomenuo je zakucavanje Lebrona u Granta kada je Džejms dobio slobodna bacanja, a Nan smatra da je košarkaš Denvera bio odlično postavljen za iznuđivanje ofanzivnog faula.

Potom se desilo zakucavanje Hauarda pri rezultatu 57:53, kada je prvo napravio faul odgurnuvši čuvara, a zatim neometano došao do koša uz koji je dobio faul i bacanje!

Nan je ovdje dodao da više nije vrijeme Pistonsa i Bulsa iz prošlosti kada se ovome gledalo kroz prste.

Naredna situacija je ona kada je Milsapu sviran ofanzivni faul, iako je fintom šuta izbacio Koldvel Poupa. Teatralan pad igrača Lejkersa je bio dovoljan sudijama da oduzmu napad Denveru, a Milsap je ušao u problem sa faulovima.

- Morao bih da stavim naočare i ovo dobro pogledam sa ostalim sudijama. Svi znamo da Lebron umije dobro da blokira, ako je neko dobar u tome, onda je on. Ali ovdje jasno vidimo da udara po ruci.

Lejkersi vode 3:1 u seriji protiv Denvera. Nagetsi su već dva puta uspjeli da se vrate poslije 1:3, ali ako se nastavi ovakvo suđenje, onda nemaju čemu da se nadaju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti