25. 09. 2020 - 19:29
Suarez odgovorio na Messijevo oproštajno pismo: "Ne zaboravi...
907
Shares
Suarez odgovorio na Messijevo oproštajno pismo:

Suarez je danas potpisao zua Atletico Madrid

Suarez odgovorio na Messijevo oproštajno pismo: "Ne zaboravi šta sam ti rekao.."

25. 09. 2020 - 19:29
0
Shares

Suarez je danas zvanično postao napadač Atletico Madrida, Messi je na svom Instagram profilu oprostio od svog sada već bivšeg saigrača, te u oproštajnoj poruci izrekao sve i svašta o rukovodstvu Katalonskog kluba. 

Messi tvrdi da je Suarez protjeran iz kluba, te to i naveo: "Nisi zaslužio da te izbace iz kluba kao što su to učinili. Ali, istina je da me u ovoj fazi više ništa ne može iznenaditi", poručio je Messi.

Suarez je nedugo nakon toga odgovrio na poruku svog dugogodišnjeg prijatelja i saigrača, rekavši: "Hvala ti, prijatelju, za ove riječi, ali prije svega ti hvala što si takav kakav jesi, što si bio takav kakav jesi od prvog dana prema meni i mojoj porodici. Uvijek ću biti zahvalan Messiju, čovjeku, nasmijanom i sentimentalnom, jer svi znaju kakav si igrač", poručio je Suarez i dodao:

"Ne zaboravi šta sam ti rekao: 'Nastavi da uživaš i pokazuješ da si broj jedan i ne dopusti da dvojica, trojica ili četvorica ocrne diva kakav jesi za klub i kompletan nogometni svijet.' Volim te mnogo prijatelju i nedostajat ćete mi vas petero."

Učitaj još novosti