24. 09. 2020 - 11:16
SUAREZ NE DOLAZI SAM U ATLETIKO, SIMEONE PRAVI SAVRŠEN...
907
Shares
SUAREZ NE DOLAZI SAM U ATLETIKO, SIMEONE PRAVI SAVRŠEN NAPADAČKI TANDEM: Stiže još jedna FUDBALSKA MAŠINA, PUN POGODAK!

SUAREZ NE DOLAZI SAM U ATLETIKO, SIMEONE PRAVI SAVRŠEN NAPADAČKI TANDEM: Stiže još jedna FUDBALSKA MAŠINA, PUN POGODAK!

24. 09. 2020 - 11:16
0
Shares

Diego Simeone pravi tim koji će izazvati Real Madrid I Barcelonu za titulu prvaka Španije.

Nakon što je završen transfer Barceloninog Luisa Suareza u Atletico Madrid, Diego Simeone se okrenuo novom fantastičnom pojačanju.
 
Kako prenose francuski mediji, predstavnici Atletica u ponedeljak su održali sastanak sa predstavnicima Edinsona Cavanija, koji je i dalje opcija i želja Diega Simeonea.

Atletico se nije nadao odlasku Alvara Morate u Juventus, već je Simeone nameravao da proda Diega Costu i da Suarez zapravo bude njegova zamjena.

Ipak, Simeone sada želi da upari Suareza i Cavanija, tako što bi ostao pri planu i prodao Diega Costu.

Njih dvojica su već čitavu deceniju ubitačan tandem u reprezentaciji Urugvaja, praktično, Suarez je jedino ubitačniji bio u tandemu sa Messijem u Barceloni.

Istina, i Cavani i Suarez imaju po 33 godine, ali bi garantovali sigurno veći broj golova nego Morata i Diego Costa. Jednostavno, Urugvajci su prave gol mašine, odlično se poznaju i što je najvažnije, savršeno im odgovara Simeonov sistem 4-4-2.

Ni to nije sve, jer istovremeno stiže informacija da je na pragu Atletica još jedan Urugvajac, Lucas Torreira, koji je odavno precrtan u Arsenalu. Torreira je očajan i želi što prije da napusti Arsenal i san mu je da sarađuje sa Simeoneom.

Nema dileme da bi uz ova pojačanja, Atletico ponovo bio kandidat za titulu na koju čeka od 2014. godine.

Učitaj još novosti