24. 09. 2020 - 09:37
Džeko može da ide iz Rome, ALI POD OVIM USLOVOM: Sad je sve...
907
Shares
Džeko može da ide iz Rome, ALI POD OVIM USLOVOM: Sad je sve jasno KAO DAN

Džeko može da ide iz Rome, ALI POD OVIM USLOVOM: Sad je sve jasno KAO DAN

24. 09. 2020 - 09:37
0
Shares

Edin Džeko još uvijek može otići iz Rome, ali mora biti ispunjen jedan uvjet.

Nakon što mu je propao transfer u Juventus zbog nerealnih zahtjeva Rome i nesposobnosti kluba da mu nađe zamjenu, Edin Džeko je ostao u Rimu, nezadovoljan, razočaran i ljut na čelnike “Vučice”.

Nema sumnje da bi Dijamant istog trenutka napustio redove rimskog kluba da mu se ta prilika pruži, a kako stvari stoje to je još uvijek moguće.

Naime, kako piše Corierre della Sera milanski Inter želi dovesti Džeku u svoje redove, ali samo pod uvjetom da Barcelona našeg Miralema Pjanića angažuje Interovog Lautara Martineza.

To je vrlo moguće, posebno nakon što su se katalonci riješili nekih igrača, u prvom redu Luisa Suareza. Iako njihovim prodajama Barcelona nije zaradila mnogo, budžet katalonskog kluba je sada  svakako rasterećen ogromnih plata koje su imali Suarez, Rakitić i drugi.

Ne zaboravimo da je Lautaro Martinez velika želja Lea Messija, a ako Bartomeu želi da popravi odnose sa prvom zvijezdom kluba prije narednih predsjedničkih izbora dovođenje Argentinca bi bio pun pogodak.

Ostaje da vidimo šta će se desiti prije kraja prelaznog roka, ali ukoliko Martinez pređe u redove Barcelone vrata Giuseppe Meazze bi bila širom otvorena za dolazak Edina Džeke

Učitaj još novosti