22. 09. 2020 - 23:36
PAOK PORAŽEN U RUSIJI Živković UZALUD asistirao protiv...
907
Shares
PAOK PORAŽEN U RUSIJI Živković UZALUD asistirao protiv Krasnodara, Salcburg savladao Makabi - remi u Pragu!

PAOK PORAŽEN U RUSIJI Živković UZALUD asistirao protiv Krasnodara, Salcburg savladao Makabi - remi u Pragu!

22. 09. 2020 - 23:36
0
Shares

Večeras su odigrane tri utakmica plej-ofa za Ligu šampiona, a ovo su prvi dueli kvalifikacija u post-korona fudbalu koji se igaju na dva meča.

Fudbaleri Krasnodara su uspjeli da savladaju na svom terenu PAOK (2:1), Salcburg je bio bolji od Makabija iz Tel Aviva (2:1), dok su duel bez golova okončali praška Slavija i Midtjiland.

Solunski crno-bijeli su odlično otvorili utakmicu u Rusiji, a do prednosti su stigli nakon nešto više od pola časa igre, a kod ovog gola, nakon što je u prethodna dva meča bio strelac, Anrija Živković je asistirao.


Nekadašnji fudbaler Partizana je prošao po lijevoj strani i centrirao, a na prvoj stativi našao se Pelkas, koji je loptu sproveo u mrežu. Ipak, radost gostiju nije dugo trajala, pošto je nakon samo sedam minuta igre, sa bijele tačke Krasnodaru donio izjednačenje Klaeson, koji je savladao Živka Živkovića.

Krasnodar je u drugom poluvremenu uspio da stigne do preokreta, kada je Berg iskoristio neopreznost odbrane crno-bijelih i uposlio Kabelja, kom nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu. Navijači PAOK-a imaju i te kako za čim da žale, jer je Dimitrios Pelkas promašio penal u 7. minutu utakmice.

Preokret je viđen i u Tel Avivu, gdje je Salcbrug postigao dva gola na gostujućem terenu protiv Makabija. Izraelska ekipa je povela u 9. minutu kada je Bilton prelijepim lob udarcem matirao čuvara mreže gostiju. Salcburg do izjednačenja dolazi u 49. minutu, pogotkom sa bijele tačke, kada je strijelac bio Šobošlai. Pitanje pobjednika riješio je u 57. minutu Okugava, kog je sa golom "spojio" Koita, koji je odlično prošao po lijevoj strani.

Učitaj još novosti