22. 09. 2020 - 17:01
DAMIRA DŽUMHURA IZBACILI SA ROLAN GAROSA, A SADA JE SRPSKI...
907
Shares
DAMIRA DŽUMHURA IZBACILI SA ROLAN GAROSA, A SADA JE  SRPSKI TRENER POKAZAO NEGATIVAN TEST: Tek sad slijedi haos

DAMIRA DŽUMHURA IZBACILI SA ROLAN GAROSA, A SADA JE SRPSKI TRENER POKAZAO NEGATIVAN TEST: Tek sad slijedi haos

22. 09. 2020 - 17:01
0
Shares

Iznerviran sto je zbog njegovog pozitivnog testa na koronavirus, a zbog činjenice da je bio sa njima u kontaktu, Rolan Garos zabranio Damiru Džumhuru i Peđi Krstinu učešže na prstižnom turniru, srpski stručnjak Petar Popović je odlučio da sve ispriča medijima.

Naime, iako je Džumhur bio negativan, on je diskvalifikovan, kao i Krstin, koji je bio u kontaktu sa prema testu zaraženim Popovićem. To je iznerviralo Popovića, jer je on ranije preležao koronu, a prestižnom L'Ekipu je rekao da je ubeđen da je pozitivan rezultat greška i da je ljut jer mu teniski savez Francuske nije dozvolio da se ponovo testira.

tenis

"Ovdašnji doktor mi je rekao da sam na granici i da moraju nekoliko sati da odlučuju šta će. To su stvarno i učinili, ali mi nisu uradili drugi test za sve to vrijeme. Smatram da je to ozbiljna greška, jer nam nisu dali prliku da se provjerimo. Želio sam da mi drugi uzorak uzmu iz nosa, pošto sam ubjeđen 99,9 % da nisam više zarazan! Žao mi je Damira, odlično se pripremio za Rolan Garos. Oduzeto mu je pravo da se takmiči, a to je po meni veliki skandal. Ružno je tako diskvalifikovati ga. Osjećali smo se tako malo i slabo, takvo ponašanje prema nama je bilo nehumano. Siguran sam da se to isto dogodilo nekom značajnijem igraču, da bi on imao prava da dokaže da je loš test. Da je na našem mestu bio Rafael Nadal dali bi mu i drugi i treći test ako treba", rekao je Popović i dodao:

"Da vam otkrijem – sam ću se testirati sutra, dan potom, i ubjeđen sam da ću biti negativan".

Rezultat je potom osvanuo na Instagramu.

Učitaj još novosti