22. 09. 2020 - 15:45
Sjećate li se "originalnog" Ronalda? POSTAO JE IKONA FUDBALA,...
907
Shares
Sjećate li se

Sjećate li se "originalnog" Ronalda? POSTAO JE IKONA FUDBALA, a danas su svi zabrinuti za njega KOLIKO SE ZAPUSTIO

22. 09. 2020 - 15:45
0
Shares

Nekoć je Ronaldo Luís Nazário de Lima bio jedan od najboljih nogometaša svijeta, a danas uživa u opuštenom i luksuznom životu.

Ronaldo Luís Nazário de Lima, brazilski nogometaš koji je briljirao na terenu skoro dvadeset godina, a 2011. se zbog bolesti štitnjače odlučio povući i uživati u zarađenom bogatstvu, jako se promijenio od početaka svoje karijere. Svoje uspjehe na nogometnom terenu pretočio je u 150 milijuna eura na bankovnom računu, a iako je ostao upisan kao legenda najpopularnijeg sporta na svijetu - danas je jedva prepoznatljiv. 

2-529885

Ronaldo je obolio od bolesti štitnjače u 2007. godine, a čak četiri godine se borio i nastojao obuzdati svoju težinu no na kraju je odlučio da više ne može igrati nogomet profesionalno. Danas je ovaj kultni igrač posvećen svojoj obitelji, a nedavno su ga paparazzi snimili kako uživa na luksuznoj jahti u Španjolskoj.

Zajedno sa svojom partnericom i djecom uživao je suncu i moru Španjolske no ono što je mnogima privuklo pažnju je fizička transforamcija nogometaša koja ga čini gotovo neprepoznatljivim.  Višak kilograma i manjak treninga učinili su svoje pa bi danas rijetko tko i prepoznao nekoć velikog nogometnog asa i najboljeg igrača svijeta.

Navodno su i nogometaševi liječnici zabrinuti za njegovo zdravlje no čini se da se Ronaldo ne brine previše oko toga što drugi misle.

nintchdbpict000422184914nintchdbpict000422357491 


Osim po sjajnoj nogometnoj karijeri, Ronaldo je poznat i po svojim zavodničkim uspjesima. Ima četvero djece. Iz prvog braka s Milene Domingues ima 19-godišnjeg sina Ronalda, s bivšom zaručnicom Marijom Beatriz Antony dobio je dvije kćeri, 10-godišnju Sofiju i godinu dana mlađu Alice, dok je s vatrenom Michele Umezi imao kratku avanturu iz koje je proizašao 14-godišnji sin Alexander. Danas je u vezi s Celinom Locks, a vjeruje se da su započeli vezu 2015. godine

Učitaj još novosti