21. 09. 2020 - 19:16
SPORT.BA SAZNAJE: Trener i pomoćni trener FK IGMANA SMIJENJENI
907
Shares
SPORT.BA SAZNAJE: Trener  i pomoćni trener FK IGMANA SMIJENJENI

SPORT.BA SAZNAJE: Trener i pomoćni trener FK IGMANA SMIJENJENI

21. 09. 2020 - 19:16
0
Shares


U subotu je u Konjicu gostujuće Posušje ostvarilo 1:0 pobjedu i izbilo na čelo ljestvice Prve lige Federacije BiH.

Utakmica je protekla u korektnoj igri, ali se prije samog susreta dogodio incident. Pomoćni trener Igmana Amel Murtić verbalno je napao igrača Posušja Juru Glavinu, pa ga je glavni sudac Semir Sarajkić odstranio s utakmice. 

 To je zabilježio i delegat utakmice, a iz HŠK Posušje tvrdili su da je bilo i fizičkog napada.  U nedjelju se oglasio i sam Glavina, koji je putem službene stranice poslao priopćenje.  

''Svatko želi pobijediti i u žaru borbe kada su vruće glave dolazi do raznih koškanja i psovki u terenu što nije primjereno bilo s moje ili protivničke strane, ali što se desi na terenu ostaje na terenu. Nažalost pojedinac kojem očito nije mjesto u sportu, pokušao je jučer neke svoje frustracije rješavati van terena zbog te famozne utakmice od prije tri godine. FK Igman je kao domaćin bio korektan i nije odgovoran zbog ispada pojedinaca. Na terenu i poslije utakmice sve je bilo u skladu s fair-playom. Kao ekipa pokazali smo moć i karakter, te vođeni trenerom Ćorićem i njegovim pomoćnicima upisali novu veliku pobjedu. Posebno bih se zahvalio ovim putem našim vjernim navijačima Poskocima na fenomenalnom dočeku sinoć i porukama podrške koje sam dobio putem društvenih mreža." kazao je Glavina za službene stranice kluba. 

Ipak kako Sport.ba saznaje pomoćni trener Amel Murtić i Fadil Hodžić su smijenjeni 

Uskoro opširnije

Učitaj još novosti