21. 09. 2020 - 18:10
TAJ ČOVEK, TAJ DŽOKER: Neće vam biti dobro kad čujete šta je...
907
Shares
TAJ ČOVEK, TAJ DŽOKER: Neće vam biti dobro kad čujete šta je sve Barkli rekao o Jokiću (VIDEO)

TAJ ČOVEK, TAJ DŽOKER: Neće vam biti dobro kad čujete šta je sve Barkli rekao o Jokiću (VIDEO)

21. 09. 2020 - 18:10
0
Shares

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Los Anđeles Lejkersa 105:103 u drugoj utakmici finala Zapada. Nikola Jokić je utakmicu završio sa 30 poena, šest skokova i devet asistencija. Legenadarni Čarls Barkli ima je samo riječi hvale na račun srpskog asa, iako je u kratkom intervalu prešao put od junaka do tragičara.


- Morate da saosjećate sa 'Džokerom', čovječe. Taj dečko je dao sve od sebe kako bi njegova ekipa pobijedila... On nije htio da dopusti da izgube večeras, ali... - rekao je Barkli na početku studija emisije "Inside the NBA" sa Kenijem Smitom, Šekilom O'Nilom i Ernijem Džonsonom.

Jokić je u završnici meča postigao 11 poena zaredom, ali ni to nije pomoglo Denveru da savlada Lejkerse.

Milan se pojačao ovog ljeta, a navijači se nadaju da bi Rosoneri konačno mogli da se umiješaju u borbu za vrh.

- Taj čovjek, taj 'Džoker'... 11 poena zaredom. On je pokušavao da svojom voljom natjera ekipu da pobijedi. Nagetse bezrezervno poštujem, ali biće teško vratiti se iz ovoga".

Barkli i kolege su analizirali posljednji napad u kojem su zaključili da je Denver igrao odbranu u kojoj su sve preuzimali, a da je Plamli pomislio da će Lebron da napravi blok za Dejvisa, pa je mislio da će Džeremi Grent preuzeti "Obrvu" a da će on ostati na Džejmsu.

Učitaj još novosti