21. 09. 2020 - 16:51
REAL IPAK KUPUJE OVOG LJETA Na Bernabeu stize jedan od...
907
Shares
REAL IPAK KUPUJE OVOG LJETA Na Bernabeu stize jedan od najubojitijih spiceva svijeta, GOTOVO JE! Jovicu su dani odbrojani

REAL IPAK KUPUJE OVOG LJETA Na Bernabeu stize jedan od najubojitijih spiceva svijeta, GOTOVO JE! Jovicu su dani odbrojani

21. 09. 2020 - 16:51
0
Shares

Španski "As" je u subotu objavio informaciju da trener Real Madrida Zinedin Zidan pozvao je srpskog golgetera na razgovor i tom prilikom je Joviću saopštio da bi, "za njegovo dobro", bilo bolje da odmah počne da traži klub u kome će provesti ovu sezonu na pozajmici. Problem je samo - kako sada naći takav klub.

Naime, nekoliko velikana evropskog fudbala bilo je zainteresovano da, što na pozajmicu, što u vidu otkupa, dovede Jovića u svoje redove ovog ljeta. Ali - u međuvremenu su se "snašli" na druge načine, jer ili do dogovora sa upravom "kraljevića" nije došlo, ili su se neke druge želje, prosto, brže realizovale

"Prethodnih mjeseci Čelsi (koji je, pored ostalih, doveo Vernera), Napoli (koji je doveo Osimhena, najskuplje plaćenog igrača u svojoj istoriji), Monako (odlučili da Voland bude dopuna Ben Jederu) i Milan (obnovio ugovor sa Ibrahimovićem) - svi oni su kucali na Jovićeva vrata. Ali, neke od njih je odbio sam , a neke uprava Reala, pa je sada vrlo sužena panorama mogućnosti. Jedna dobra stvar je što je Zidan riješen da ga pošalje isključivo na pozajmicu, kako bi uživao u većoj minutaži", piše pomenuti španski list, pitajući se pritom ko će odmeniti Benzemu u Realu, jer bi odlaskom Jovića izbor pao na Majorala i Marijana.

Zinedine Zidane je, kako navodi Marca, odmah krenuo po bivšeg igrača PSG-a, Edinsona Cavanija. Cavani se trenutno nalazi u Urugvaju gdje trenira po vlastitom programu, a sada se nalazi u pregovorima sa Real Madridom.

edinson-cavani-psg-vs-bordeaux-ligue-1-2020-2

Kako navodi Marca, on je tražio ugovor na jednu plus jednu sezonu, te želi platu od sedam miliona eura po sezoni.Real ga naravno može platiti, jer dolazi besplatno, ali je pitanje da li je to ono što im odgovara u ovom trenutku.

Ostaje da vidimo da li će se Zidane odlučiti na dovođenje ovog napadača, ali Marca tvrdi da je sve jako blizu finalizacije dogovora.

Pomno pratimo razvoj situacije na nogometnoj pijaci i ona se uveliko mijenja iz sata u sata, pa ništa ne može sa sigurnošću da se kaže, ali posljednje informacije ne ulijevaju previše nade u očekivani transfer Edina Džeke.

Učitaj još novosti